skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kungs x Throttle – Disco Night

Οι κορυφαίοι DJs, Kungs και Throttle παρουσιάζουν το ξεσηκωτικό “Disco Night”!

Τίτλος τραγουδιού“Disco Night”

Καλλιτέχνης: Kungs x Throttle

Μουσική / Στίχοι: Kungs, Throttle 

Εταιρεία: Val Production, Universal Music France

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 5 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ήρθε η ώρα να φορέσετε τα πιο φανταχτερά ρούχα σας, να ξεχυθείτε στα απανταχού dancefloors και να λάμψετε κάτω από τα neon φώτα, και όλα αυτά υπό τους ήχους του ολοκαίνουριο single που μας παρουσίασαν οι Kungs και Throttle, με τίτλο “Disco Night”. Ένα καθαρόαιμο disco τραγούδι, με αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία που δημιουργούν όνειρα γεμάτα από glitter.

Το “Disco Night” είναι bouncy και σκοτεινό, funky και κάπως παράξενο. Είναι “καυτό” σαν μια ντίσκο ντίβα. Είναι χαριτωμένη, αλλά μπορεί να σε κόψει εάν δεν το κουνήσεις σωστά. Τόσο ο Γάλλος μουσικός παραγωγός και DJ, Kungs (Valentin Brunel) όσο και ο Αυστραλός συνάδελφός του, Throttle (Robbie Bergin), προώθησαν με κάμποσες αναρτήσεις, έκαστος, το τραγούδι μέσα από τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα δημιουργώντας ανυπομονησία στους fans.

Παρόλο που και οι δύο καλλιτέχνες έχουν καιρό να παρουσιάσουν κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, μας χαρίζουν τακτικά ανεξάρτητα singles ανάμεσά τους και η εν λόγω συνεργασία που είναι διαθέσιμη για ηλεκτρονική αγορά και streaming από τις Val Productions/Barclay/Universal Music France.

Kungs x Throttle - Disco Night

Back To Top