skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kygo feat.Miguel – Remind Me to Forget

Ο Kygo επιστρέφει με το single του, “Remind Me to Forget”, στο οποίο συμμετέχει ο Miguel.

Τίτλος τραγουδιού: “Remind Me to Forget”

Καλλιτέχνης: Kygo feat.Miguel

Μουσική / Στίχοι: Kygo

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του στην Ευρώπη για να παρουσιάσει την εξαιρετική, τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο, “Kids In Love”, ο νεαρός, Νορβηγός, μουσικός παραγωγός, Kygo συνεχίζει με την προώθηση της μουσικής του αποκαλύπτοντας το επόμενο επίσημο single του που φέρει τον τίτλο “Remind Me To Forget”.

Μπορεί οι fans του Kygo να είναι ήδη ξετρελαμένοι, με την κυκλοφορία αυτή, ωστόσο δεν στο τραγούδι μην περιμένετε να ακούσετε κάτι το επαναστατικό που θα ξέφευγε έστω και λίγο από την γνωστή μουσική συνταγή του διάσημου DJ.  Όπως πάντα για τα φωνητικά του τραγουδιού απευθύνθηκε σε ένα μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας βιομηχανίας, εν προκειμένω στον  Αμερικανό τραγουδιστή της R’n’B, Miguel και τα ανακάτεψε με ένα μελωδικό και πιασάρικο ρυθμό που ταυτόχρονα να είναι χαλαρωτικός αλλά και υποψήφιο τραγούδι στα dance-playlists των απανταχού συναδέλφων του.

Το τραγούδι έρχεται ως συνέχεια του album, “Kids in Love”, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για προπομπό ενός νέου δισκογραφικού εγχειρήματος. Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single και διατίθεται πλέον μέσα από όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες μουσικής!

Kygo feat.Miguel - Remind Me to Forget

Back To Top