skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kygo feat. Valerie Broussard – Think About You

Ο Kygo και η Valerie Broussard συνεργάζονται για το “Think About You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Think About You”

Καλλιτέχνης: Kygo feat. Valerie Broussard 

Μουσική / Στίχοι: Kyrre Gørvell-Dahll

Εταιρεία: Sony Music Entertainment / Ultra Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 14 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

O 28χρονος, Νορβηγός DJ και μουσικός παραγωγός, Kygo επανήλθε στο προσκήνιο δίνοντας την ευκαιρία στην Valerie Broussard να αναδείξει το ταλέντο της για ακόμα μία φορά. Προσφάτως μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως απολαύσαμε την νεαρή ερμηνεύτρια στο theme song του παιχνιδιού “League Of Legends”, με τίτλοAwaken.

Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν λοιπόν τις δυνάμεις τους και συνεργάστηκαν για χάρη του EDM, synth-pop τραγουδιού “Think About You”. Τα γλυκά και γαλήνια φωνητικά της Broussard δίνουν ακόμα μία φορά το παρόν σε μία σύνθεση που ήρθε για να υποστηρίξει το ταλέντο της. Από τη δική του την πλευρά, ο Kygo δίνει το έναυσμα μέσω του πιάνου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα ρυθμικά synths και τα beats μας προκαλούν να λικνιστούμε στον ρυθμό του τραγουδιού.

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί μία ακόμη ανεξάρτητη κυκλοφορία του Kygo και follow-up του “Happy Now”, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 σε συνεργασία με τον Sandro Cavazza. Το 2018 βρήκε τον Kygo να έχει στις ‘πλάτες’ του έναν ολοκαίνουριο δίσκο, με τίτλο “Kids In Love”, ενώ για το άμεσο μέλλον, ο Νορβηγός καλλιτέχνης έχει προγραμματίσει ορισμένες έκτακτες εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Kygo feat. Valerie Broussard – Think About You

Back To Top