skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kyle feat. Kehlani – Playinwitme

Ο Kyle και η Kehlani ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του “Playinwitme”!

Τίτλος τραγουδιού“Playinwitme”

Καλλιτέχνης: Kyle feat. Kehlani

Μουσική / Στίχοι: KYLE, Kehlani

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 20 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο 24χρονος hip-hop καλλιτέχνης Kyle Thomas Harvey, ιδιαίτερα γνωστός με το όνομα Kyle, βρίσκεται ξανά στο μουσικό προσκήνιο έχοντας στο πλευρό του την Kehlani. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για τις ανάγκες μίας δουλειάς, μιας και το 2015, η Kehlani βρέθηκε δίπλα στον Kyle για το τραγούδι “Just a Picture”, ένα τραγούδι που όπως τα περισσότερα, δέχτηκε μέτρια αποδοχή από το κοινό, καθιστώντας ωστόσο απτόητο τον νεαρό καλλιτέχνη.

Αυτή τη φορά οι δύο τραγουδιστές απασχολούν τα μουσικά δρώμενα με το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Playinwitme”. Πρόκειται για μία hip-hop, upbeat δημιουργία, η οποία πέρα του ότι είναι ‘πιασάρικη’ είναι και φιλική προς τα ραδιόφωνα, υποβοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην ανηφορική πορεία του Kyle. Προς το παρόν –αξίζει να σημειώσουμε- πως το “Playinwitme” αποτελεί ένα ανεξάρτητο digital single, το οποίο θα συμπεριληφθεί ανάμεσα σε άλλα στην επερχόμενη και ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Kyle. Πληροφορίες λένε ακόμα πως πέρα από τη συμμετοχή της Kehlani, στη δημιουργία του εν λόγω album θα ακούσουμε μουσικές συμπράξεις με ονόματα, όπως αυτά των Khalid, 2 Chainz και την Γιαπωνέζας καλλιτέχνιδος, Sophia Black.

Το τραγούδι “Playinwitme” φέρνει στο προσκήνιο καίρια ερωτήματα από έναν άνδρα στα προεόρτια μίας σχέσης, όπως αυτό της αμφιβολίας που υπάρχει περί ‘παιχνιδιού’ από πλευράς της γυναίκας. Απολαύστε το hip-hop anthem εν αναμονή περαιτέρω υλικού από τον Kyle!

Kyle feat. Kehlani - Playinwitme

Back To Top