skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Lemon Asteroid feat. George Chronas – Electric Madrigal

Το νέο single από την συνεργασία των George Chronas και Lemon Αsteroid μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “Electric Madrigal”.

Τίτλος τραγουδιού: “Electric Madrigal”

Καλλιτέχνης: Lemon Asteroid feat. George Chronas 

Μουσική / Στίχοι: Lemon Asteroid, George Chronas

Εταιρεία: N/A

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 2 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο George Chronas και ο Lemon Αsteroid συνεργάστηκαν σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Electric Madrigal”. Τα δυο Αθηναϊκά μουσικά solo projects ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας μεταφέρουν στην μεσαιωνική εποχή με ένα Μαδριγάλι και τον ξεχωριστό ήχο της πολυφωνικής τους σύνθεσης που ξεδιπλώνεται στο άκουσμα του νέου τους τραγουδιού.

Από την Ars Nova των Φλωρεντινών του 14ου αιώνα μέχρι σήμερα και την ανάγκη για να βρει το παρελθόν έναν σύγχρονο τρόπο έκφρασης, το νέο τραγούδι του George Chronas και Lemon Asteroid είναι απόφθεγμα πολλών συζητήσεων αναλύσεων σχετικά με την αρμονία της μουσικής, τον vintage εξοπλισμό, ανθρώπους που φύγανε στο εξωτερικό, τις αγάπες που έσβησαν άδοξα. Γράφτηκε στις αρχές του 2014 και πήρε την μορφή του περίπου στα τέλη του 2018.

Στο τραγούδι η μουσική έχει γραφτεί από τον Lemon Asteroid,ενώ τα φωνητικά,τους στίχους καθώς και την παραγωγή έχει αναλάβει ο George Chronas.

Ο Αθηναίος σόλο καλλιτέχνης George Chronas μας συστήθηκε το 2015 με το EP “Premier”. Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του 2ου προσωπικού του album κάνει ένα διάλειμμα από το studio για να συνεργαστεί με μια από τις πιο απόκρυφες μουσικές μορφές της αθηναϊκής σκηνής και το solo project ‘Lemon Asteroid’.

Δ.Τ.

Lemon Asteroid feat. George Chronas - Electric Madrigal

Back To Top