skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Little Mix feat. Nicki Minaj – Woman Like Me

Οι Little Mix παρουσιάζουν το νέο τους single σε συνεργασία με τη Nicki Minaj!

Τίτλος τραγουδιού“Woman Like Me”

Καλλιτέχνης: Little Mix feat. Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Nicki Minaj, Steve Mac, Ed Sheeran, Jess Glynne

Εταιρεία: Syco Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Το Βρετανικό γυναικείο μουσικό συγκρότημα ενώνει τις δυνάμεις του με τη δυναμική rapper σε ένα νέο τραγούδι, υπό τον τίτλο «Woman Like Me». Πρόκειται για το lead single από το επερχόμενο και πέμπτο κατά σειρά νέο album που αναμένεται από το group.

Όπως σχολίασαν οι Little Mix μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram: «Το νέο μας τραγούδι αποτελεί μια γιορτή για όλες τις απίστευτες γυναίκες του κόσμου. Πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν αρκετά μέρη όπου να γιορτάζουν τις γυναίκες αυτή τη στιγμή… έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα!»

Να σημειώσουμε πως τη σύνθεση του τραγουδιού ανέλαβε αρχικά η Βρετανίδα τραγουδίστρια Jess Glynne παρέα με τον Ed Sheeran και Steve Mac με σκοπό να συμπεριληφθεί στο album «Always In Between», όμως συνειδητοποίησαν πως δεν ταίριαζε με το όλο το concept του δίσκου, για αυτό και αποφάσισαν να το δώσουν στις Little Mix. Η Nicki Minaj ακολούθησε συμβάλλοντας στη σύνθεση, ενώ συμμετέχει και στην ερμηνεία του τραγουδιού παρέα με το group, σε μια συνεργασία που αναμένεται να ακουστεί δυνατά.

Τέλος, το νέο album των Little Mix αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, αν και το συγκρότημα δεν αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα, παρά μόνο πως θα περιλαμβάνει 14-16 τραγούδια, ενώ η Perrie αποκάλυψε πως το αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Think About Us».

Little Mix feat. Nicki Minaj - Woman Like Me

Back To Top