skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Los Unidades & Pharrell Williams feat. Jozzy – E-Lo

Οι Coldplay μεταμορφώνονται στους Los Unidades και μαζί με τους Pharrell Williams και Jozzy κυκλοφορούν το πρώτο τους τραγούδι για το φετινό “Global Citizen”.

Τίτλος τραγουδιού“E-Lo”

Καλλιτέχνης: Los Unidades & Pharrell Williams feat. Jozzy 

Μουσική / Στίχοι: Chris Martin, Will Champion, Jonny Buckland, Guy Berryman

Εταιρεία: Global Poverty Project/Parlophone Records

Από το ΕP: “Global Citizen EP. 1”

Ημερομηνία κυκλοφορίας ΕP: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Coldplay μας εξέπληξαν πριν από λίγες ώρες με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού, το οποίο υπογράφουν με το όνομα Los Unidades. Το “E-Lo”, είναι μια συνεργασία τους Pharrell Williams και Jozzy και θα συμπεριλαμβάνεται στο “Global Citizen EP 1”, μια νέα κυκλοφορία αποτελούμενη από τεσσάρα συνολικά τραγούδια στα οποία θα δούμε και τις συμμετοχές των Stormzy, David Guetta, Stargate, Cassper Nyovest, Wizkid, Tiwa Savage κ.α. Το ΕP αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα παράλληλα με το φεστιβάλ Global Citizen “Mandela 100”, με επικεφαλής τον Chris Martin και τον Pharrell, μαζί με εμφανίσεις από την Beyoncé, τον JAY-Z και πολλούς άλλους.

Ενώ η ταυτότητα των Los Unidades δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, οι συγγραφείς του “E-Lo” περιλαμβάνουν τους Chris Martin, Will Champion, Jonny Buckland και Guy Berryman των Coldplay, σύμφωνα με τα credits του τραγουδιού στο TIDAL.

Ο manager των Coldplay, Dave Holmes, ο οποίος συνδιοργάνωσε το φεστιβάλ μαζί με τον Martin, δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου: “Ήταν πραγματικά τιμή μας να βοηθήσουμε το κίνημα του Global Citizen, δημιουργώντας αυτή την κυκλοφορία μαζί με τον Chris και την Parlophone. Έχουμε καταλήξει σε τόσους πολλούς απίστευτους ερμηνευτές και είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για το τελικό EP. Μακάρι να είναι το πρώτο από πολλά”.

Los Unidades & Pharrell Williams feat. Jozzy - E-Lo

Back To Top