skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Machine Gun Kelly feat. Quavo & Ty Dolla $ign – Trap Paris

Λίγο πριν την κυκλοφορία του δίσκου “Bloom”, ακόμα ένα single-συνεργασία ήρθε από τον Machine Gun Kelly.

Τίτλος τραγουδιού“Trap Paris”

Καλλιτέχνης: Machine Gun Kelly feat. Quavo & Ty Dolla $ign

Μουσική / Στίχοι: Colson Baker, Sonny Uwaezuoke, Tyrone Griffin, Jr., Quavious Marshall

Από το album:  “Bloom”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρά επίσημου album του Αμερικανού rapper. Στις 12 Μαΐου θα έχουμε στα χέρια μας τον δίσκο “Bloom” σε παραγωγή των Benny Blanco, Happy Perez, Jim Jonsin, Sonny Digital και The Futuristics.

Ο εν λόγω δίσκος μόνο καλο-δουλεμένος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μιας και για την ολοκλήρωσή του έχουν συνεργαστεί πολλά μεγάλα και μικρά ονόματα της βιομηχανίας της μουσικής.

Η Camila Cabello δίνει το δικό της παρόν στο τραγούδι του MGK “Bad Things”, το οποίο ήδη έχει φτάσει ιδιαίτερα ψηλά στην κατάταξη του αμερικανικού Billboard Hot 100 (θέση No.4). Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο single που μας έχει συστήσει ο ταλαντούχος rapper, σε συνεργασία με την Hailee Steinfeld,  με τίτλο “At My Best”.

Σειρά έχει το “Trap Paris”. Αυτή τη φορά η συνεργασία ακούει στα ονόματα των Quavo και Ty Dollar $ign. Πρόκειται για ένα mid-tempo single στο γνώριμο hip hop μουσικό ύφος του MGK. Η κυκλοφορία τόσο του εν λόγω single, όσο και του album είναι αποκλειστική δουλειά της Bad Boy και Interscope Records.

Machine Gun Kelly feat. Quavo & Ty Dolla $ign - Trap Paris

Back To Top