skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Macklemore feat. Kesha – Good Old Days

Macklemore και Kesha συνεργάζονται για τον επερχόμενο δίσκο του Αμερικανού rapper, με τίτλο “Gemini”!

Τίτλος τραγουδιού“Good Old Days”

Καλλιτέχνης: Macklemore feat. Kesha

Μουσική / Στίχοι: T. Andrews, S. Wishkoski, A. Joslyn, Budo, Macklemore, Kesha

Από το album: “Gemini”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Σε φρενίτιδα συνεργασιών κι εργασίας εν γένει βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Macklemore, δεδομένου ότι σε μερικές ημέρες θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο album του, “Gemini”. Πρόκειται για τον πρώτο δίσκο από το 2005 που θα κυκλοφορήσει ο Αμερικανός καλλιτέχνης χωρίς την να συμπράττει με τον πιστό του φίλο και συνεργάτη, Ryan Lewis. Ο εν λόγω δίσκος, εντελώς διαφορετικός από ό,τι έχει κυκλοφορήσει προηγουμένως, περιλαμβάνει σαφώς λιγότερες πολιτικές αναφορές, ενώ παράλληλα φαντάζει περισσότερο αυθόρμητος.

Μέχρι στιγμής από τον δίσκο “Gemini” έχουμε απολαύσει τα τραγούδια Glorious σε συνεργασία με την Skylar Grey και Marmalade σε συνεργασία με τον Lil Yachty. Όπως μπορείς πολύ σωστά να αντιληφθείς, ο δίσκος είναι γεμάτος συνεργασίες και αυτή τη φορά ο Macklemore συνεργάζεται με την Kesha, για τη δημιουργία του τραγουδιού “Good Old Days”. Η μελωδία ενός πιάνου κάνει την αρχή και δίνει την σκυτάλη στην Kesha τραγουδώντας γεμάτη συναίσθημα το κομμάτι που της αρμόζει, ενώ ο Macklemore παίρνει τα ηνία και το τραγούδι δυναμώνει, με τα drums να γεμίζουν ρυθμό το τραγούδι.

Ο δίσκος “Gemini” έρχεται ως follow-up του δεύτερου studio album των Macklemore και Ryan Lewis “This Unruly Mess I’ve Made”. Το εν λόγω album κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη θέση των αμερικανικών R&B/Hip-Hop Album charts, ενώ μέσα από αυτό ξεχώρισαν τα singles “Downtown” και “Dance Off”.

Macklemore feat. Kesha - Good Old Days

Back To Top