skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Madonna feat. Quavo – Future

H Madonna παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο “Future”, στο οποίο συμμετέχει ο rapper, Quavo!

Τίτλος τραγουδιού: «Future»

Καλλιτέχνης: Madonna feat. Quavo

Μουσική / Στίχοι: Quavo, Starrah, Diplo, Madonna

Εταιρεία: Boy Toy/Live Nation/Interscope 

Από το LP: “Madame X”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 14 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Η Madonna, η “Βασίλισσα της Pop”, που με κάθε κυκλοφορία της εντυπωσιάζει τα πλήθη, επέστρεψε με την κυκλοφορία του νέου της album “Madame X”. Πριν από λίγο καιρό μας παρουσίασε το πρώτο επίσημο single του δίσκου στο οποίο συμμετέχει ο κορυφαίος Κολομβιανός τραγουδιστής Maluma. Σαφώς αναφερόμαστε στο ντουέτο τους με τίτλο “Medellín”, το οποίο ακολούθησε το promotional single, “I Rise” και το “Crave” μια ακόμα συνεργασία αυτή τη φορά με τον rapper, Swae Lee. H συνέχεια έρχεται με το τραγούδι “Future” μια τρίτη συνεργασία από το επερχόμενο album της, μαζί με τον Quavo του συγκροτήματος Migos με τον οποίο στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι “CHAMPAGNE ROSÉ”, που συμπεριλαμβανόταν στο ντεμπούτο solo album του rapper

Τους στίχους και τη μουσική του “Future” υπογράφουν οι ίδιοι οι ερμηνευτές του σε συνεργασία με την Brittany Talia Hazzard -γνωστή στα μουσικά δρώμενα ως Starrah- (Katy Perry, Drake, The Weeknd, Rihanna, Camila Cabello) και τον δημοφιλή μουσικό παραγωγό Diplo!

Η Madonna ετοιμάζεται για μια νέα παγκόσμια περιοδεία κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει το “Madame X” σε θεατρικές σκηνές και όχι σε μεγάλα γήπεδα όπως συνήθιζε μέχρι τώρα. Στο μεταξύ θα κάνει και μια σύντομη εμφάνιση στον μεγάλο τελικό της Eurovision όπου θα παρουσιάσει δύο από τα νέα της τραγούδια!

Ο δίσκος “Madame X” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου μέσω της Interscope Records και για αυτόν η απαστράπτουσα ερμηνεύτρια δηλώνει: “Η ‘Madame X’ είναι ένας μυστικός πράκτορας. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Αλλάζει ταυτότητες”.

Madonna feat. Quavo - Future

Back To Top