skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Major Lazer feat. Azaryah – Love Life (“Give Me Future” O.S.T.)

Η Camila Cabello υπογράφει το νέο τραγούδι των Major Lazer με τον Azaryah.

Τίτλος τραγουδιού“Love Life”

Καλλιτέχνης: Major Lazer feat. Azaryah

Μουσική / Στίχοι: Camila Cabello

Από το album: “Give Me Future: O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Major Lazer ετοιμάζουν την κυκλοφορία της νέας ταινίας τους, η οποία παρουσιάζει την ιστορική τους συναυλία στην Αβάνα το 2016. Το συγκρότημα έγινε το πρώτο αμερικάνικο όνομα που έπαιξε ζωντανά στη μαγευτική πόλη της Κούβας, από τότε που οι δύο χώρες απεκατέστησαν -έστω και μερικώς- τις διπλωματικές τους σχέσεις.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο “Give Me Future” και όπως είναι εύκολα αντιληπτό το soundtrack είναι ίσως ένα σημαντικό ορόσημο της συνολικής τους δισκογραφίας. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο μέσω της Apple Music από τις 16 Νοεμβρίου.

Το “Love Life” είναι ένα νέο τραγούδι στο οποίο συμμετέχει ο rapper, Azaryah. Εμπλουτισμένο με χορευτικά island grooves, ο ρυθμικός τόνος του γιορτάζει τα συναισθήματα του feel-good συγκροτήματος που όλοι αγαπήσαμε. Η έκπληξη όμως έρχεται στα credits του τραγουδιού, όταν συναντάμε στους στίχους και τη σύνθεση του τραγουδιού, το όνομα της ανερχόμενης super-star, Camila Cabello.

Για το δεύτερο νέο τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack, ο μεγάλος μουσικός παραγωγός Diplo που συμμετέχει στους Major Lazer, συνεργάζεται για άλλη μια φορά με την  για το “Get It Right”.

Major Lazer feat. Azaryah - Love Life ("Give Me Future" O.S.T.)

Back To Top