skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Major Lazer feat. Tove Lo – Blow That Smoke

Οι Major Lazer και η Tove Lo ενώνουν τις δυνάμεις τους για το νέο τους single, “Blow That Smoke”.

Τίτλος τραγουδιού“Blow That Smoke”

Καλλιτέχνης: Major Lazer feat.Tove Lo 

Μουσική / Στίχοι: Tove Lo, Jakob Jerlström, Ludvig Söderberg, Picard Brothers, Jr. Blender, Sibel Redzep, Diplo

Εταιρεία: Mad Decent

Από το LP: “Music Is The Weapon”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Το “Blow That Smoke” είναι η ολοκαίνουρια συνεργασία μεταξύ του επιτυχημένου electro band Major Lazer που αποτελείται από τους Diplo, Jillionaire και Walshy Fire και της Σουηδέζας τραγουδίστριας Tove Lo.

Συνδυάζοντας τις κιθάρες της Δυτικής Αφρικής με τους χαλαρωτικούς ρυθμούς της μπάντας, το τραγούδι είναι μια ευτυχισμένη Afropop δημιουργία που εγγυάται ότι θα ακολουθήσει τις επιτυχίες των «Cold Water», «Lean On» και «Know No Better» ως ο επόμενος μεγάλος ύμνος τους. Εν τω μεταξύ, η Tove Lo είναι μια από τις πιο παραγωγικές ερμηνεύτριες που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια, από τη Σκανδιναβία, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο Spotify streams και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Charli XCX και Coldplay.

Μιλώντας για την εμπλοκή της στο τραγούδι, η Tove Lo δήλωσε: “Πέρασε αρκετός χρόνος για να δημιουργηθεί αυτό το τραγούδι και είμαι τόσο χαρούμενη για αυτή την συνεργασία! Ξεκίνησε από εμένα και τον Wes ανταλλάσσοντας απλά ιδέες μέχρι που του έστειλα κάποια  φωνητική (ηχογράφηση) για την οποία δεν ήμουν σίγουρη τι ήθελα να κάνω, και αυτοί έκαναν κάτι μαγικό με αυτή! Για μένα το τραγούδι μιλά για τη γλυκιά απόδραση από τα προβλήματά μας ή με το να διάγεις απλώς μια ανιαρή ζωή που πρέπει να κάνεις λίγο πιο απερίσκεπτη και ρομαντική».

Major Lazer feat. Tove Lo - Blow That Smoke

Back To Top