skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Marietta Fafouti feat. Katerina Bournaka – I Feel The Love

Η Marietta Fafouti και η Katerina Bournaka παρουσιάζουν το “I Feel The Love” που ακούγεται στη νέα διαφήμιση της Lacta!

Τίτλος τραγουδιού: “I Feel The Love”

Καλλιτέχνης: Marietta Fafouti feat. Katerina Bournaka

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Musou Music Group

Από το LP: digital single 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Το “I Feel The Love” είναι ένα τραγούδι που άντλησε έμπνευση από τη συγκινητική και πολυσυζητημένη εκστρατεία #ActForLove της Lacta. Η εταιρεία Musou Records βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του τραγουδιού ως επίσημο single με την full length εκδοχή του!

Η αγαπημένη του “heartfelt tunage”, Marietta Fafouti, και η Κατερίνα Μπουρνάκα με την εκπληκτική tearjerking ερμηνεία της, παρουσιάζουν το άκρως αγαπησιάρικο “I Feel The Love” που είναι ήδη διαθέσιμο στο YouTube αλλά και σε μέσα από όλες τις γνωστές πλατφόρμες streaming και download.

Πρόκειται για μια “ονειρική” δημιουργία με όμορφα φωνητικά που σίγουρα θα ακουμπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές σας και θα σας κάνει να “νιώσετε την αγάπη να πλανάται” παντού στην ατμόσφαιρα!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lacta συνεργάζεται με αντίστοιχο τρόπο με την Marietta Fafouti καθώς και στο παρελθόν -και πιο συγκεκριμένα το 2014- μας έχουν χαρίσει άλλη μια επιτυχία μέσα από διαφημιστικό spot της εταιρείας, το αλησμόνητο “You Give Me Love” το οποίο ήταν σε συνεργασία με τον Gautier!

Marietta Fafouti feat. Katerina Bournaka - I Feel The Love

Back To Top