skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mark Ronson feat. Camila Cabello – Find U Again

H πολυ-αναμενόμενη επιτυχία του Mark Ronson σε συνεργασία με την Camila Cabello είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “Find U Again”

Καλλιτέχνης: Mark Ronson feat. Camila Cabello 

Μουσική / Στίχοι: Mark Ronson, Ilsey Juber, Kevin Parker, Camila Cabello

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: «Late Night Feelings»

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 21 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Το πέμπτο κατά σειρά studio album του αναμένεται να κυκλοφορήσει ο Βρετανός παραγωγός Mark Ronson κι αυτό έχει τίτλο “Late Night Feelings”. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 21η Ιουνίου, ενώ η διανομή αυτού θα πραγματοποιηθεί από την Sony Music Entertainment.

Η συνεργασία με τη Miley Cyrus αποτέλεσε ένα δυναμικό προπομπό για το τι έπεται. Το “Nothing Breaks Like a Heart” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018 κατάφερε σε ελάχιστο διάστημα να αγγίξει την κορυφή των charts σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Τσεχία, το Ισραήλ, αλλά και στα αμερικανικά Dance Club Song charts του Billboard.

Ακολούθησε το “Don’t Leave Me Lonely”, σε συνεργασία με την YEBBA ενώ τώρα ο Mark Ronson, λοιπόν, χτυπάει ξανά και μας παρουσιάζει μία ολοκαίνουρια συνεργασία με dance-pop ηχοχρώματα. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Find U Again”, στα φωνητικά του οποίου απολαμβάνουμε την Camila Cabello. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των δύο ερμηνευτών του μαζί με της τραγουδοποιού Ilsey Juber και του Kevin Parker, frontman του συγκροτήματος Tame Impala, ο οποίος ανέλαβε και τα υποστηρικτικά φωνητικά του τραγουδιού!

Mark Ronson feat. Camila Cabello - Find U Again

Back To Top