skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Marshmello feat. Bastille – Happier

Ο Marshmello και οι Bastille ενώνουν τις δυνάμεις τους για το ολοκαίνουριο single τους, “Happier”!

Τίτλος τραγουδιού“Happier”

Καλλιτέχνης: Marshmello feat. Bastille

Μουσική / Στίχοι: Marshmello, Dan Smith

Εταιρεία:

Από το EP: “Other People’s Heartache, Part 4”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ακολουθώντας την καλοκαιρινή κυκλοφορία του τελευταίου του album με τίτλο «Joytime», ο αφράτος φίλος μας, Marshmello ανακοίνωσε μια συναρπαστική νέα συνεργασία που φέρει τον τίτλο «Happier». Μέσα από το προφίλ του στο Instagram μας χάρισε μια πρώτη γεύση του, που έκανε παγκόσμια αίσθηση καθώς ταυτόχρονα ανακοίνωσε επίσημα πως πρόκειται για μια συνεργασία του με το δημοφιλές συγκρότημα των Bastille γνωστούς από την επιτυχία τους “Pompeii”.

To τραγούδι αυτό ακολουθεί επίσης μια σειρά από τεράστιες καλοκαιρινές επιτυχίες με τις οποίες μας “βομβάρδισε” ο Marshmello, όπως τα «FRIENDS» με την συμμετοχή της Anne-Marie, «Wolves» με την Selena Gomez και «Everyday» με τον Logic!, πράγμα που εξηγεί αυτόματα γιατί ο Mello εξακολουθεί να κατέχει την θέση #28 του Spotify με τους πιο πολυ-ακουσμένους καλλιτέχνες της φετινής σεζόν.

Φτάνοντας στις 17 Αυγούστου, το “Happier”, το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά μόνο μέσα από ένα σύντομο απόσπασμα 10-15 δευτερολέπτων, φαίνεται να αποδίδει πολύ περισσότερο ως μπαλάντα από ένα χαρούμενο τραγούδι. Παρόλα αυτά, παρά την αρχικά χαμηλή ατμόσφαιρα, οι Bastille έγραψαν με την σειρά τους και με περίσσιο ενθουσιασμό στο Twitter, “Πέρυσι γράψαμε ένα τραγούδι που τιτλοφορείται “Happier” το οποίο πιστεύαμε πως θα ήταν υπέροχο σε μορφή συνεργασίας. Είχε πολύ πλάκα ο χρόνος που περάσαμε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τον Marshmello που κατάφερε να του προσδώσει λίγη χαρά μέσα στην μελαγχολία του”.

Marshmello feat. Bastille - Happier

Back To Top