skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Matoma & Enrique Iglesias feat. Konshens – I Don’t Dance (Without You)

Ο Matoma προσλαμβάνει τον Enrique Iglesias και τον Konshens και μοιράζονται μαζί μας το “I Don’t Dance (Without You)”!

Τίτλος τραγουδιού“I Don’t Dance (Without You)”

Καλλιτέχνης: Matoma & Enrique Iglesias feat. Konshens

Μουσική / Στίχοι: Enrique Iglesias, Thomas Stræte Lagergren, Simon Wilcox, Garfield Palmer

Εταιρεία: Parlophone Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Μία πολυπολιτισμική κι εκρηκτική συνεργασία ήρθε στη δημοσιότητα στις 27 Ιουλίου και υπεύθυνοι για αυτό είναι ο Matoma με τον Enrique Iglesia και τον Τζαμαϊκανό, Konshens. Οι τρεις άνδρες καλλιτέχνες «συνωμότησαν» για να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας κάνουν να χορέψουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με το ανερχόμενο hit single τους, “I Don’t Dance (Without You)”. Τα σύγχρονα pop ηχοχρώματα συνδυάζονται αρμονικά με τις tropical αναφορές μέσα σε τρία λεπτά μουσικής υπόκρουσης από τρεις φωνές που έχουμε ξεχωρίσει κι ενίοτε λατρέψει.

Φαίνεται – βάσει των δηλώσεών του- πως ο Matoma είχε όνειρο ζωής να συνεργαστεί με τον Iglesias, πράγμα που η δισκογραφική του εταιρεία εκπλήρωσε και το αποτέλεσμα είναι κοντά μας. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: “Όταν υπέγραψα το δισκογραφικό μου συμβόλαιο, με ρώτησαν για κάποιες από τις συνεργασίες που θα ήθελα να κάνω και απάντησα ότι ‘Εάν με βάλετε στο studio με τον Enrique για μία πρωτότυπη συνεργασία, θα πετύχαινα έναν από τους πολλούς στόχους μου.”

Ο Matoma λοιπόν βαδίζει σε μία ανοδική πορεία, με το πιστό κοινό του ολοένα να αυξάνεται και γιατί όχι να προχωρήσει σε επικείμενη δισκογραφική δουλειά. Προς το παρόν, ο 27χρονος τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album του “Hakuna Matoma”, το 2015.

Matoma & Enrique Iglesias feat. Konshens - I Don't Dance (Without You)

Back To Top