skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mike Love feat. Hanson – It’s OK

Ο Mike Love των The Beach Boys διασκευάζει το “It’s OK” του θρυλικού συγκροτήματος με την συμμετοχή των αδερφών Hanson.

Τίτλος τραγουδιού“It’s OK”

Καλλιτέχνης: Mike Love feat. Hanson

Μουσική / Στίχοι: Brian Wilson, Mike Love

Πρώτη Εκτέλεση: The Beach Boys (1976)

Εταιρεία: BMG

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

O Mike Love επιστράτευσε το συγκρότημα των αδερφών, Hanson προκειμένου να ηχογραφήσουν μια επανεκτέλεση του κλασσικού τραγουδιού “It’s Ok” του θρυλικού συγκροτήματος των The Beach Boys, μέσα από το οποίο αναδείχτηκε καλλιτεχνικά ο Love. Το πρωτότυπο τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1976 μέσα από το album τους “15 Big Ones”. Τους στίχους και τη μουσική του έχουν γράψει οι Brian Wilson μαζί με τον Mike Love, ενώ είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την θέση #29 του Billboard Hot 100 την χρονιά που κυκλοφόρησε. Επίσης χρησιμοποιήθηκε από το συγκρότημα ως η Β-side για το single,“It’s Gettin ‘Late” το 1985.

“Οι The Beach Boys έχουν μια ιστορία με αυτό το τραγούδι και η νέα έκδοση του “It’s ΟΚ” συνεχίζει αυτή την κληρονομιά”, δήλωσε ο τραγουδιστής. “Είναι μια υπενθύμιση ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή σας… καλό θα ήταν να βγείτε έξω και να απολαύστε το καλοκαίρι”.

Η νέα αυτή εκδοχή του τραγουδιού δημιουργήθηκε όταν ο Love και οι Hanson συνεργάστηκαν για ένα προσεχές καλοκαιρινό project. Σε μια από τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους, οι Hanson τόνισαν ότι το τραγούδι είναι ανάμεσα στα αγαπημένα τους και πως με πολύ χαρά αποδέχτηκαν την πρόταση για τη συνεργασία αυτή.

“Μου άρεσε πολύ να ηχογραφήσω ξανά το τραγούδι μαζί με τους Hanson. Νομίζω ότι έφεραν μεγάλη ενέργεια σε αυτό”, πρόσθεσε ο Love. “Οι αδελφοί Taylor, Zac και Isaac μεγάλωσαν τραγουδώντας αρμονίες όπως έκανε η οικογένειά μου και έγραψαν μερικά σπουδαία τραγούδια τα τελευταία χρόνια. Είχε πολύ πλάκα η συνεργασία μας”.

Τον περασμένο μήνα, τα εν ζωή μέλη των The Beach Boys συναντήθηκαν για μια σπάνια συνέντευξη ενώ ο δίσκος τους “The Beach Boys With the Royal Philharmonic Orchestra” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

Mike Love feat. Hanson - It's OK

Back To Top