skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Morcheeba feat.Roots Manuva – Blaze Away

Οι Morcheeba επανέρχονται με το νέο τους single “Blaze Away” στο οποίο συμμετέχουν οι Roots Manuva!

Τίτλος τραγουδιού“Blaze Away”

Καλλιτέχνης: Morcheeba feat.Roots Manuva

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP“Blaze Away”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 1 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Βρετανοί πρωτοπόροι του trip hop, Morcheeba επέστρεψαν και επίσημα στα μουσικά δρώμενα με το πρώτο τους νέο studio album μετά από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Το album προλογίζει το πρώτο του single “Never Undo” που είναι ήδη διαθέσιμο μέσα από κάθε ηλεκτρονική, μουσική κονσόλα, ενώ η συνέχεια έρχεται τώρα με το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι στο οποίο συμμετέχει ο rapper Roots Manuva.

Πρόκειται για ένα soulfull τραγούδι με τα αισθαντικά φωνητικά της Skye Edwards να αναμοχλεύονται με εκείνα του Manuva (Rodney Hylton Smith, όπως είναι το πραγματικό του όνομα), χαρίζοντας μας ένα ακόμα επίδοξο single!

Το line-up του συγκροτήματος -που έγινε ευρέως γνωστό το 2000 με την επιτυχία “Rome Wasn’t Built in a Day”– είναι πλέον μικρότερο και μας συστήνονται εκ νέου ως ένα duo, μετά την αποχώρηση του Paul Godfrey. Όπως και να χει όμως το άστρο των Morcheeba συνεχίζει να “λάμπει” και έτσι είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το album “Blaze Away” την 1η Ιουνίου, το οποίο θα είναι το ένατο studio album τους που θα ακολουθεί την κυκλοφορία του “Head up high” του 2013.

Morcheeba feat.Roots Manuva - Blaze Away

Back To Top