skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mura Masa feat. Desiigner – All Around The World

Άλλο ένα τραγούδι μας χαρίζει ο Mura Masa.

Τίτλος τραγουδιού: “All Around The World

Καλλιτέχνης: Mura Masa feat. Desiigner

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: “Mura Masa”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 4 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Ο Mura Masa, η αλλιώς Alex Crossan, κάνει ένα δυνατό comeback στη μουσική βιομηχανία. “Mura Masa” είναι ο τίτλος του ντεμπούτο δίσκου του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου από την Interscope, Downtown και Anchor Point.

Ο ανερχόμενος deejay και παραγωγός μας προετοίμασε καιρό πριν για τον ερχομό του νέου του album. Τους προηγούμενους μήνες προηγήθηκαν διάφορες κυκλοφορίες singles, όπως το “What If I Go”, το “Love$ick” με τον A$AP Rocky και το πιο πρόσφατο “1 Night”, στο οποίο συμμετέχει η Charli XCX.

Για να γλυκάνει την αναμονή, ο Mura Masa κυκλοφόρησε άλλο ένα τραγούδι, στα πλαίσια προώθησης του καινούριου του album. Το countdown single φέρει τον τίτλο “All Around The World”, στο οποίο συμμετέχει ο Desiigner. Το εν λόγω τραγούδι έχει up – tempo ρυθμό και είναι επηρεασμένο από την R’n’B μουσική.

Στο επερχόμενο album του Mura Masa, ο παραγωγός συνεργάστηκε με μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών, οι οποίοι εκπροσωπούν διαφορετικό είδος μουσικής, όπως οι Bonzai, Tom Tripp, Damon Albarn κ.ά. Το “All Around The World” είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα και σε streaming εφαρμογές.

Mura Masa feat. Desiigner - All Around The World

Back To Top