skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Clean Bandit feat. Ellie Goulding – Mama

Οι Clean Bandit και η Ellie Goulding κάνουν πολιτικό σχολιασμό μέσα από το νέο τους music video!

Τίτλος τραγουδιού: “Mama”

Καλλιτέχνης: Clean Bandit feat. Ellie Goulding

Μουσική / Στίχοι: Ellie Goulding, Jason Evigan, Caroline Ailin, Jack Patterson, Grace Chatto

Σκηνοθεσία: Clean Bandit

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “What Is Love? (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η αλήθεια είναι πως δεν θα περιμέναμε από τους Clean Bandit ή πόσο μάλλον από την Ellie Goulding να κάνουν πολιτικούς σχολιασμούς, εμμέσως μέσω της μουσικής τους. Να όμως που τους δόθηκε αυτή η ευκαιρία και με αφορμή το νέο τους music video για το τραγούδι “Mama” παρακολουθούμε ένα μικρό αγόρι να βρίσκεται παραγκωνισμένο και να προσπαθούν να πάρουν κάθε δύναμη από πάνω του. Μεγαλώνοντας, το ίδιο αγόρι γίνεται ένας εκδικητικός πλανητάρχης, που ακούει στο όνομα του Trump, και με αφορμή το Έθνος και εις βάρος του λαού του δείχνει κάθε του ‘δύναμη’.

Την σκηνοθετική επιμέλεια του κατά τα άλλα πετυχημένου music video ανέλαβαν κι έφεραν εις πέρας οι Clean Bandit. Το “Mama” από τη δική του την πλευρά περιλαμβάνεται στην deluxe edition της πιο πρόσφατης κι ολοκληρωμένης, δισκογραφικής δουλειάς των Clean Bandit, με τίτλο “What Is Love?”. Η Ellie Goulding με τα μελωδικά φωνητικά της, αφήνει το δικό της στίγμα και μας αποκεντρώνει από τα επαναλαμβανόμενα synths, που καταλήγουν κάπως μονότονα.

Αξίζει να αναφερθούμε ξανά στο γεγονός ότι στον δίσκο των Clean Bandit υπάρχει πληθώρα ονομάτων, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται οι Rita Ora, Demi Lovato, Anne-Marie και Stefflon Don.

Clean Bandit feat. Ellie Goulding - Mama

Back To Top