skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Enrique Iglesias & Jon Z – Después Que Te Perdí

Οι Enrique Iglesias και Jon Z παρουσιάζουν το music video τους για τη νέα εκτέλεση του “Después Que Te Perdí”!

Τίτλος τραγουδιού: “Después Que Te Perdí

Καλλιτέχνης: Enrique Iglesias & Jon Z

Μουσική / Στίχοι: Boy Wonder, Cromo X, Duran The Coach, Jon Z, Enrique Iglesias

Σκηνοθεσία: Alejandro Pérez

Εταιρεία: Chosen Few Emerald Entertainment

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο Enrique Iglesias επέστρεψε στο studio και μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single του σε συνεργασία με τον Πορτορικανό Jon Z με τίτλο “Despues Que Te Perdi”. Πρόκειται για μια νέα έκδοση του ομότιτλου τραγουδιού που κυκλοφόρησε ως solo, ο Jon Z στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη. Για τη δημιουργία του ο Jon Z είχε συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες του είδους όπως: Boy Wonder, Cromo X και Duran The Coach, οι οποίοι ανέλαβαν και την παραγωγή του.

Οι στίχοι του τραγουδιού, που έγραψε ο ίδιος, παρουσιάζουν μια πιο γλυκιά και ευαίσθητη πλευρά του ανερχόμενου λατίνου rapper. Το τραγούδι αναφέρεται σε έναν χωρισμό ομολογώντας μάλιστα πως το φταίξιμο είναι όλο δικό του. Το “Despues Que Te Perdi” ξεφεύγει από τα τυπικά τραγούδια του Jon Z, τα οποία συχνά καλύπτουν θέματα όπως ατέρμονα party. Θα συμπεριλαμβάνεται στο αναμενόμενο album του Jon Z, “Loco, Humilde y Real” του οποίου η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη!

Η νέα αυτή version του τραγουδιού συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουριο music video όπου οι δύο ερμηνευτές αφήνουν τα τροπικά τοπία και τις παραλίες και μεταφέρονται σε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό, κατάλευκο από το πολύ χιόνι. Τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Alejandro Pérez.

Enrique Iglesias & Jon Z – Después Que Te Perdí

Back To Top