skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Filippa Giordano & Michael Bolton – How Am I Supposed to Live Without You

Ο Michael Bolton και η Filippa Giordano διασκευάζουν την κλασσική επιτυχία του πρώτου «How Am I Supposed to Live Without You»!

Τίτλος τραγουδιού“How Am I Supposed to Live Without You”

Καλλιτέχνης: Filippa Giordano & Michael Bolton

Μουσική / Στίχοι: Doug James, Michael Bolton

Πρώτη Εκτέλεση: Laura Branigan (1983) /Michael Bolton (1990)

Σκηνοθεσία: Carrie Stett

Εταιρεία: Sony Music Entertainment México

Από το LP: “Friends & Legends Duets”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Τα δυνατά φωνητικά της μεγάλης Ιταλίδας τραγουδίστριας, Filippa Giordano και του Αμερικανού superstar Michael Bolton, συνδυάζονται τέλεια, και δημιουργούν μια εκπληκτική διασκευή στο κλασσικό τραγούδι των Doug James και Michael Bolton, “How Am I Supposed to Live Without You”. Αυτό το ντουέτο εμφανίζεται στο ολοκαίνουριο album της πρώτης με τίτλο “Friends & Legends Duets” και ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια στο tracklist του.

Το τραγούδι προοριζόταν αρχικά να ηχογραφηθεί από το Duo των Air Supply αλλά όταν ο Πρόεδρος της Arista, Clive Davis ζήτησε άδεια για να αλλάξει τους στίχους στο ρεφρέν, ο Bolton αρνήθηκε και ο Davis άφησε το τραγούδι. Στη συνέχεια ηχογραφήθηκε από την Laura Branigan το 1983 και έγινε η πρώτη μεγάλη επιτυχία για τους δυο τραγουδοποιούς. Στις αρχές του 1990, το ηχογράφησε και ο ίδιος ο Bolton κάνοντας το μια από τις μεγαλύτερες solo επιτυχίες του.

Το album φιλοξενεί, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες (αποκλειστικά κυρίους) της Ιταλίας αλλά και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ανάμεσα στους οποίους είναι οι: Tony Hadley, Peter Cetera, Paul Carrack, Claudio Baglioni, Carlos Rivera, Armando Manzanero, Carlos Marín, Gilbert O’Sullivan, Jesús Navarro, Gino Vannelli, Pepe Aguilar και ο δικός μας Μάριος Φραγκούλης.

Το τραγούδι όπως και τα υπόλοιπα του δίσκου συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε η Carrie Stett και αποτελείται από πλάνα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του στο studio!

Filippa Giordano & Michael Bolton - How Am I Supposed to Live Without You

Back To Top