skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Juanes feat. Alessia Cara – Querer Mejor

Δείτε το music video για τo ολοκαίνουριο ντουέτο του Juanes με την Alessia Cara, με τίτλο “Querer Mejor”!

Τίτλος τραγουδιού“Querer Mejor”

Καλλιτέχνης: Juanes feat. Alessia Cara 

Μουσική / Στίχοι: Alessia Caracciolo, Camilo Echeverry, Juan Esteban Aristizabal, Marco Masis, Mauricio & Ricardo Montaner, Rafael Arcaute

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: UMG

Από το L.P..: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Οι επιτυχημένοι καλλιτέχνες του φρέσκου “latin-wave” όπως o J Balvin και o Maluma ενδεχομένως να μην είχαν γνωρίσει την παγκόσμια επιτυχία που απολαμβάνουν από τα πρώτα τους κιόλας βήματα, χωρίς τις πρωτύτερες προσπάθειες άλλων καλλιτεχνών όπως: Shakira, Ricky Martin, Enrique Iglesias και Marc Anthony στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές των ’00s. Ο Juanes, είναι ένα άλλο μέλος αυτής της πρωτοποριακής ομάδας, και τώρα σχεδιάζει να κάνει ακριβώς αυτό. Να ενταχθεί στο “νέο κύμα της latin”!

Ο κολομβιανός super star συνεργάστηκε με την Alessia Cara για ένα νέο single του, που φέρει τον τίτλο “Querer Mejor”. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται δισκογραφικά καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχαν συνεργαστεί και για το latin remix του “1-800-273-8255” του Logic.

Ο Juanes μοιράστηκε πριν από μερικές μέρες ένα απόσπασμα του τραγουδιού που είναι μια ρομαντική μπαλάντα που μιλά για την εύρεση της “αδερφής-ψυχής” μας. Είναι αυτονόητο ότι και οι δύο ακούγονται εξαιρετικοί (η ερμηνεία της Alessia στα ισπανικά είναι εντυπωσιακή), ενώ οι στίχοι είναι επιμελώς “λουλουδιασμένοι” και κάπως έτσι το απίθανο αυτό δίδυμο θα μπορούσε να μας έχει χαρίσει μια τεράστια επιτυχία. Το “Querer Mejor” κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου μαζί με ένα συνοδευτικό music video που γυρίστηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Το τραγούδι προμηνύει επίσης τον επερχόμενο 8ο κατά σειρά δίσκο του Juanes, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά που διανύουμε.

Juanes feat. Alessia Cara - Querer Mejor

Back To Top