skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Julia Michaels feat. Niall Horan – What A Time

Ένα συναισθηματικά φορτισμένο music video κυκλοφόρησε η Julia Michaels σε συνεργασία με τον Niall Horan για το τραγούδι “What A Time”!

Τίτλος τραγουδιού: “What A Time”

Καλλιτέχνης: Julia Michaels feat. Niall Horan

Μουσική / Στίχοι: Julia Michaels, Justin Tranter, Casey Barth, Riley Knapp

Σκηνοθεσία: Boni Mata

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Inner Monologue Part 1 ”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 24 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Δύο πασίγνωστα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα κατέληξε σε μία δυναμική, άκρως συναισθηματική μπαλάντα με βασικούς ερμηνευτές της την Julia Michaels και τον Niall Horan. Το τραγούδι είναι παρμένο από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Michaels, με τίτλο Inner Monologue Part 1. Το εν λόγω EP κυκλοφόρησε στις 24 Ιανουαρίου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Republic Records και μαζί του έφερε έξι μοναδικές δημιουργίες βγαλμένες από την ψυχή της Michaels.

Όσον αφορά το νέο της υλικό, αυτό έχει τίτλο “What A Time”. Πρόκειται για ένα τραγούδι που πραγματεύεται τον χωρισμό και για τον λόγο αυτό οι δύο καλλιτέχνες συμπρωταγωνιστούν στο music video του, έχοντας την πλάτη γυρισμένη ο ένας στον άλλον στα περισσότερα πλάνα. Η Michaels φανερά συνθλιμμένη και ο Horan σχεδόν αναίσθητος για το τι συμβαίνει, μοιράζονται τον πόνο ο καθένας από τη δική του οπτική. Η σκηνοθετική επιμέλεια του music video αφορά αποκλειστική δουλειά της Boni Mata.

Πέραν αυτών των νέων, αξίζει να σημειώσουμε πως η Julia Michaels θα βρίσκεται ως opening act στις περιοδείες των Keith Urban, “Graffiti U World Tour” και της P!nk, “Beautiful Trauma World Tour”.

Julia Michaels feat. Niall Horan - What A Time

Back To Top