skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Kaan feat. Snoop Dogg & Eleni Foureira – Sirens

O Kaan, ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της hip hop, ενώνει τις δυνάμεις του με τον διεθνούς φήμης Snoop Dogg και την «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα και μας παρουσιάζουν το «Sirens»!

Τίτλος τραγουδιού: “Sirens”

Καλλιτέχνης: KAAN feat. Snoop Dogg & Eleni Foureira 

Μουσική / Στίχοι: Annie Lennox, Dave Stewart, Fotios Stefos, Kaan Gülsoy, Drama Queen, Paninos, Ling Fung, Calvin Cordozar Broadus Jr.

Σκηνοθεσία: PickCodes & Harris Hodovic

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP:  digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Για ακόμα μία φορά, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής, Ελένη Φουρέιρα, που με τα τραγούδια και την performance της έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη, ξεπερνά τα σύνορα και κάνει την έκπληξη με μία συνεργασία κορυφής, σε ένα ξεσηκωτικό smash hit το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Το «Sirens» είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του Rolling Stone με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές. Το «Sirens» κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, στις 5 Απριλίου!

Ο Kaan, γεννημένος στην Ολλανδία κατάφερε να «μαγέψει» αμέσως τη διεθνή hip hop σκηνή. Στο πρώτο του single, «These Girls», συνεργάστηκε με το βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και δημιουργό Mario Winans και «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts. Μεταξύ των hits του είναι τα «Criminal» και «Living It Up», ενώ στις live εμφανίσεις του περιλαμβάνεται και το opening act στην περιοδεία των Pitbull και LMFAO.

Ο υποψήφιος για Grammy, Snoop Dogg έχει χαράξει τη δική του μοναδική μουσική διαδρομή, που μετρά περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχιών. Πρωτοπόρος στο G-funk της hip-hop μουσικής, το οποίο βοήθησε να διαδοθεί μαζί με τον Dr. Dre, μετρά επιτυχίες όπως τα «Gin Αnd Juice», «What’s My Name», «Drop It Like It΄s Hot», «Young Wild & Free» και «Sensual Seduction», δεκάδες βραβεία όπως American Music Awards και BET, πρωτιές στα charts και περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani και Chris Brown.

Kaan feat. Snoop Dogg & Eleni Foureira - Sirens

Back To Top