skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Pinto “Wahin” feat. CNCO – 24 Horas

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας με ιδιαίτερους παίκτες εκτυλίσσεται μπροστά μας! Ο José Manuel Pinto και οι CNCO ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του “24 Horas” και του music video αυτού!

Τίτλος τραγουδιού: “24 Horas”

Καλλιτέχνης: Pinto “Wahin” feat. CNCO

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Μία ενδιαφέρουσα συνεργασία ήρθε στο προσκήνιο κι ακούει στο όνομα του Ισπανού, πρώην τερματοφύλακα, José Manuel Pinto ή αλλιώς 13 Pinto, μαζί με τους CNCO. Οι φίλοι του αθλητισμού και δε του ποδοσφαίρου σίγουρα θα έχουν σα υπόψη τους τον εν λόγω αθλητή, ενώ παράλληλα το παγκόσμιο κοινό έχει και ιδιαίτερη εκτίμηση στο reggaeton και latin pop boy-band, CNCO. Οι δυο πλευρές λοιπόν ήρθαν και συνέπραξαν μουσικά για χάρη του τραγουδιού “24 Horas”, που αποτελεί μία αρκετά εύρυθμη δημιουργία, βγαλμένη από τα ‘βάθη’ της λατινικής Αμερικής.

Το “24 Horas” μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του στις 28 Μαρτίου έλαβε και την τελική του εικόνα. Στο music video που παρακολουθήσαμε στη χώρα μας μέσω των ψηφιακών πλατφορμών παρακολουθούμε τον πρώην τερματοφύλακα να εκτελεί χρέη τραγουδιστή και το πενταμελές group, γεμάτο ενέργεια, να είναι πρόθυμο να βάλει απανωτά goals. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα και ξεγνοιασιά.

Μπορεί να μιλάμε για ακόμα μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, ωστόσο οι CNCO δεν μας έχουν αφήσει σε καμία περίπτωση παραπονεμένους όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα από τον Οκτώβριο του 2018 κι ως τις 15 Μαρτίου του 2019, οι CNCO βρισκόντουσαν στην παγκόσμια περιοδεία τους.

Pinto "Wahin" feat. CNCO - 24 Horas

Back To Top