skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Sheryl Crow & Johnny Cash – Redemption Day

Οι φωνές των Sheryl Crow και Johnny Cash, ενώνονται στην νέα εκτέλεση του τραγουδιού “Redemption Day”!

Τίτλος τραγουδιούRedemption Day”

Καλλιτέχνης: Sheryl Crow & Johnny Cash

Μουσική / Στίχοι: Sheryl Crow, Johnny Cash

Πρώτη εκτέλεση: Sheryl Crow (1996)

Σκηνοθεσία: Shaun Silva

Εταιρεία: Big Machine 

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

H Sheryl Crow παρουσιάζει ένα “ανησυχητικό” music video για την κατάσταση της ανθρωπότητας για την επανεκτέλεση του τραγουδιού της “Redemption Day”. Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία από το επερχόμενο album της μέσω της Valory Music Co. στο Nashville, που είναι ταυτόχρονα ένα ντουέτο με τον Johnny Cash. Ο Cash είχε διασκευάσει το τραγούδι της Crow λίγο πριν το θάνατό του το 2003, ενώ η πρωτότυπη version του συμπεριλαμβανόταν στο tracklist του ομώνυμου δίσκου της Sheryl Crow του 1996. Με τη δύναμη της τεχνολογίας οι δύο διαφορετικές αυτές versions ενώθηκαν σε ένα ντουέτο που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο!

Ενώ το τραγούδι είναι εντυπωσιακό τόσο για την ενορχήστρωση όσο και για τους στίχους του, το συνοδευτικό του music video που σκηνοθέτησε ο Shaun Silva είναι ουσιαστικά που πραγματικά μπορεί να σημαδεύει το κοινό. Σε αυτό παρουσιάζεται αδημοσίευτο υλικό αλλά και νέα πλάνα της Crow που παίζει πιάνο σε ένα λιβάδι ενώ εμβόλιμα πλάνα ειδήσεων παρουσιάζουν ανθρωπογενείς αλλά και φυσικές τραγωδίες. Οι βόμβες πέφτουν, ομαδικοί τάφοι που γεμίζουν, η έκρηξη του διαστημικού λεωφορείου Challenger, η οργή των πυρκαγιών, η κατάρρευση των παγετώνων κ.α. είναι μόνο μερικά από αυτά που παρουσιάζονται μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.

Η Crow θα κυκλοφορήσει το νέο -και ακόμα άτιτλο- album της, το οποίο ισχυρίζεται ότι θα είναι το τελευταίο της πλήρες δισκογραφικό εγχείρημα- αργότερα μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι. Εκτός από την συνεργασία της με τον Cash, θα συμπεριλαμβάνει επίσης άλλες συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως ο Keith Richards, ο Don Henley και ο Joe Walsh.

Sheryl Crow & Johnny Cash - Redemption Day

Back To Top