skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco – ME!

H Taylor Swift παρουσιάζει τη νέα της οπτικοποιημένη, συνεργασία με τον Brendon Urie των Panic! At The Disco με τίτλο “ME!” και τρελαίνει ξανά τους μετρητές του YouTube!

Τίτλος τραγουδιού: “ME!”

Καλλιτέχνης: Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco

Μουσική / Στίχοι: Brendon Urie, Joel Little & Taylor Swift

Σκηνοθεσία: Dave Meyers, Taylor Swift

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η Taylor Swift ξεκινά μια νέα εποχή στη μουσική της πορεία. Η διάσημη pop star ετοιμάζει το έβδομο studio album της, η αναγγελία του οποίου έρχεται με την κυκλοφορία του single “ME!” στο οποίο συμμετέχει ο τραγουδιστής των Panic! At The Disco, Brendon Urie. Ο Dave Meyers (“Sicko Mode”, “God Is a Woman”) μαζί με την Swift σκηνοθέτησαν το συνοδευτικό music video του τραγουδιού ενώ ο Joel Little (Lorde) έγραψε και παρήγαγε το τραγούδι, μαζί με τους δύο ερμηνευτές του.

Το τραγούδι είναι μια λαμπερή, pop δημιουργία στο ύφος του 1989. Στο music video, οι Swift και Urie παριστάνουν ένα ζευγάρι που ξεκινά ένα καυγά (στα γαλλικά) πριν η Swift ορμήσει έξω από το σπίτι σε ένα καλοκαίρι και πολύχρωμο ονειρόκοσμο. Το video όπως ήταν αναμενόμενο, μετρά ήδη αρκετές δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, που συνεχώς αυξάνονται.

Η Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του “ME!” κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της με τον Robin Roberts στο Nashville. Οι πληροφορίες ακολούθησαν μήνες ενδείξεων που επικεντρώνονταν σε κρυφές, πολύχρωμες και ηλιόλουστες εικόνες στο Instagram της. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε μια αντίστροφη μέτρηση στο Instagram και στον επίσημο ιστότοπό της και άλλαξε το φόντο στις πλατφόρμες της από την ασπρόμαυρη αδράνεια της εποχής του “Reputation”, με τις φωτεινότερες χρωματικές αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco - ME!

Back To Top