skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Tom Walker feat. Zara Larsson – Now You’re Gone

Ο Tom Walker συνεργάζεται με τη Zara Larsson για το τραγούδι “Now You’re Gone”!

Τίτλος τραγουδιού: “Now You’re Gone”

Καλλιτέχνης: Tom Walker feat. Zara Larsson

Μουσική / Στίχοι: Chelcee Grimes, Steve Mac, tom walker

Σκηνοθεσία: Tim Mattia

Εταιρεία: Relentless Records

Από το LP: “What A Time To Be Alive”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση του ντεμπούτου του album, με τίτλο “Wait A Time To Be Alive”, ο Tom Walker παρουσιάζει μία νέα συνεργασία του συνοδευμένη από το music video της. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Now You’re Gone” και στα φωνητικά συναντάμε και την Zara Larsson. Οι δύο καλλιτέχνες συμπράττουν αρμονικά, σε ένα τραγούδι που βασίζεται στα εύρυθμα κρουστά. Η εν λόγω μπαλάντα βρίσκεται στη θέση Νο.5 της επίσημης tracklist του δίσκου, ενώ πρόκειται για τη μοναδική συνεργασία που επιχείρησε να κάνει ο Walker για τον εν λόγω δίσκο.

Μαζί με την κυκλοφορία του τραγουδιού, στο προσκήνιο ήρθε το music video αυτού, στο οποίο παρακολουθούμε ένα ζευγάρι ταχυδακτυλουργών να κάνουν πρόβες για το show τους, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Στο τέλος του video βλέπουμε την γυναίκα του main artist να αποχωρεί γυρίζοντας την πλάτη της σε όλα όσα είχαν διαδραματιστεί. Η σκηνοθετική επιμέλεια του video αφορά αποκλειστική δουλειά του Tim Mattia.

Ο δίσκος του Walker κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου μέσω της Rentless Records και μέσα σε τρεις μήνες κατάφερε να αναδειχθεί ‘χρυσός’ ξεπερνώντας τις 100.000 πωλήσεις και streams στη Μεγάλη Βρετανία.

Tom Walker feat. Zara Larsson – Now You’re Gone

Back To Top