skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mustard feat. Travis Scott & YG – Dangerous World

Ο Mustard συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με τον YG και στο πλευρό τους φέρνουν τον Travis Scott!

Τίτλος τραγουδιού“Dangerous World”

Καλλιτέχνης: Mustard feat. Travis Scott & YG

Μουσική / Στίχοι: DJ Mustard, YG, Travis Scott

Εταιρεία: 10 Summers Records, Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Dijon Isaiah McFarlane, πολύ στοχευμένα και με κωμική διάθεση άλλαξε το όνομά του σε DJ Mustard, όπως τον γνωρίζει πλέον ο χώρος της μουσικής βιομηχανίας είναι διαρκώς ενεργός και μας συστήνει νέο υλικό. Έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει το digital single “Want Her” σε συνεργασία με τον Quavo και τον YG, αλλά και το “Anywhere” έχοντας στο πλευρό του τον Nick Jonas, επανήλθε με ακόμα μία συνεργασία. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Dangerous World”, μία μουσική σύμπραξη με τον Travis Scott και τον χρόνια συνεργάτη του YG. Το τραγούδι αποτελεί μία hip hop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

Μπορεί να έχει να κυκλοφορήσει από το 2016 κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, ωστόσο το ένα τραγούδι έρχεται μετά το άλλο και το κοινό φαίνεται να εμπιστεύεται τις μουσικές του επιλογές. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο DJ Mustard δεν μένει στάσιμος και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην παγκόσμια περιοδεία του. Πιο συγκεκριμένα αυτή ξεκίνησε από τις 3 Αυγούστου με μία εμφάνιση στο Las Vegas και θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου στην Βοστώνη.

Από την άλλη πλευρά, ο Travis Scott φαίνεται πως δεν εστιάζει μόνο στην προώθηση της προσωπικής του δουλειάς, στον δίσκο δηλαδή “Astroworld” που κυκλοφόρησε στις 3 Αυγούστου, αλλά επιδιώκει διαρκείς συνεργασίες.

Mustard feat. Travis Scott & YG - Dangerous World

Back To Top