skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | New Mount City Breakers feat. Tony Walsh – Together (This is the Place)

Ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα single για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.

Τίτλος τραγουδιού: “Together (This is the Place)”

Καλλιτέχνης: New Mount City Breakers feat. Tony Walsh

Μουσική / Στίχοι: New Mount City Breakers, Tony Walsh

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 25 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ και ο χαμός νεαρών ψυχών κατέληξε σε κοινωνική αφύπνιση και αγωνία για το μέλλον. Καλλιτέχνες, άνθρωποι της πολιτικής και πολίτες έχουν εκφράσει -ο καθένας με τον δικό του τρόπο και μέσο- τον θλίψη τους για το δυσάρεστο συμβάν. Στις 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μία συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με ονομασία One Love Manchester, ώστε να συλλεχθούν χρήματα για τις οικογένειες των θυμάτων.

Αυτή τη  φορά, λόγος γίνεται για την κυκλοφορία ενός τραγουδιού, εξίσου για φιλανθρωπικό σκοπό. Το ποίημα του Tony Walsh-γνωστός και ως Longafella“Together (This Is The Place)” χρησιμοποιήθηκε με την φωνή του ποιητή και με την μουσική υπόκρουση από την ομάδα παραγωγής New Mount City Breakers και με φωνητικά των New Order. Η εν λόγω κυκλοφορία βρήκε την υποστήριξη του Liam Gallagher και του Peter Hook, ενώ τα συνολικά έσοδα από την αγορά του single μέσω των ψηφιακών πλατφορμών και καταστημάτων θα διατεθούν στα We Love Manchester Emergency Fund, Forever Manchester και Manchester Mayor’s Homelessness Fund.

“Manchester! This is the place in the North West of England. It’s ace, it’s the best and the songs that we sing from the stands, from our bands set the whole planet shaking. Our inventions are legends! There’s nowt we can’t make and so we make brilliant music. […]”

New Mount City Breakers feat. Tony Walsh - Together (This is the Place)

Back To Top