skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nicki Minaj feat. Lil Wayne – Rich Sex

H Nicki Minaj ξανασυναντά τον Lil Wayne στο τραγούδι “Rich Sex”.

Τίτλος τραγουδιού“Rich Sex”

Καλλιτέχνης: Nicki Minaj feat. Lil Wayne

Μουσική / Στίχοι: J. Reid (Chevi Music), Jawara Headley, Aubry “Big Juice” Delaine, Lil Wayne, Nicki Minaj

Εταιρεία: Young Money/Cash Money

Από το LP: “Queen”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι στο νέο single της Nicki Minaj. Η Nicki, πρόσφατα, προέβηκε σε τρεις σημαντικές για την καριέρα της, ανακοινώσεις. Ανακοίνωσε λοιπόν πως ξεκινά μια κοινή περιοδεία με τον rapper Future, ανακοίνωσε το νέο της, αναμενόμενο δίσκο της με τίτλο “Queen”, δημοσιεύοντας το προκλητικό του artcover, και εντέλει παρουσίασε το ολοκαίνουριο single της, “Rich Sex” στο οποίο συμμετέχει ο rapper, Lil Wayne.

Η Minaj, με την κυκλοφορία αυτή, κάνει σαφές στον κόσμο ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως “απένταρος και όμορφος”, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, τα δύο αυτά είναι απόλυτα συνδεδεμένα. Το τραγούδι ακολουθεί τα singles της, “Chun-Li” και “Barbie Tingz”, ενώ έχει ήδη δώσει στο κοινό κι ένα δείγμα από το επερχόμενο single της με την Ariana Grande μέσω του Instagram, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που οι δύο rappers συμπράττουν σε κάποιο τραγούδι καθώς μέχρι τώρα μας έχουν συνευρεθεί σε τραγούδια όπως: “High School”, “Knockout”, “Only”, “Roman Reloaded”, “Roman’s Revenge” (Remix), “Sex in the Lounge”, “Take It to the Head”, “Truffle Butter” και “Y.U. Mad”.

Nicki Minaj feat. Lil Wayne - Rich Sex

Back To Top