skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Noah Cyrus & Tanner Alexander – Lately

H Noah Cyrus και ο Tanner Alexander παρουσιάζουν ένα τραγούδι που μιλά για τον μεγάλο τους έρωτα.

Τίτλος τραγουδιού“Lately”

Καλλιτέχνης: Noah Cyrus & Tanner Alexander

Μουσική / Στίχοι: Tanner Alexander

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

“Lately” είναι ο τίτλος του νέου single της Noah Cyrus, το οποίο είναι μάλιστα μια συνεργασία με το δεσμό της, Tanner Alexander. Το εν λόγω τραγούδι, κυκλοφόρησε στις 15 Ιουνίου σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Το “Lately” είναι μία ακουστική μπαλάντα όπου οι φωνές των δυο τους “δένουν” με απόλυτη αρμονία.

Τους στίχους, αλλά και την μουσική του υπογράφει ο ίδιος ο Tanner Alexander, και αυτή είναι η πρώτη φορά που συνθέτει κάτι εξ’ ολοκλήρου μόνος του. Το ντουέτο αυτό είναι μία ερωτική εξομολόγηση προς το πρόσωπο της Noah, όπου ο νεαρός ερμηνευτής φαντάζεται το μέλλον του στο πλευρό της. Αν και το τραγούδι κυκλοφόρησε προσφάτως, το επίσημο ντεμπούτο του έγινε το 2017 στο πλαίσιο μίας live εμφάνισης της Cyrus, και συγκεκριμένα στο Sofar Sounds του Λος Άντζελες.

Το συγκεκριμένο τραγούδι αγαπήθηκε από την κιόλας πρώτη ακρόαση από την Noah Cyrus, με αποτέλεσμα να μη βγει καθόλου από το δωμάτιό της και να το ακούει ασταμάτητα 500(!) φορές. Επιπλέον ήταν δική της ιδέα να συμμετέχει ο Tanner Alexander στο καινούριο της single, κάνοντάς το -μάλλον- το νέο αγαπημένο της τραγούδι. Τέλος, η νεαρή μουσικός εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξη της, πως ο πρωτότυπος τίτλος του δεν ήταν “Lately”, αλλά “Fuk”.

Noah Cyrus & Tanner Alexander - Lately

Back To Top