skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ofenbach & Portugal. The Man – We Can Hide Out

Οι Ofenbach κυκλοφόρησαν τη συνεργασία με τους Portugal. The Man από το ντεμπούτο E.P. τους!

Τίτλος τραγουδιού: «We Can Hide Out»

Καλλιτέχνης: Ofenbach & Portugal. The Man

Μουσική / Στίχοι: Antoine Chatenet, César Laurent de Rummel, Dorian Lauduique, Jérémy Garcia, Sophie Hawley-Weld, Tucker Halpern

Εταιρεία: Elektra France / Warner Music

Από το E.P.: “Ofenbach”

Ημ/νία κυκλοφορίας E.P.: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Στις 12 Απριλίου το γαλλικό duo από το Παρίσι, Ofenbach, κυκλοφόρησε το πρώτο του E.P., με τίτλο “Ofenbach”. Έξι μοναδικές δημιουργίες που κινούνται σε dance-pop ηχοχρώματα ήρθα στο προσκήνιο και μας εντυπωσίασαν. Τα πέντε από τα έξι τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτό το εγχείρημα αποτελούν σημαντικές συνεργασίες του Dorian και του César με γνωστά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Έχοντας, λοιπόν, ήδη απολαύσει το “Paradise”, στο οποίο οι Ofernbach έδωσαν το βήμα στον Benjamin Ingrosso, ήρθε η ώρα για να ακούσουμε το “We Can Hide Out”.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε συνοδευμένο από το ταξιδιάρικο lyric video του και με το πρώτο άκουσμα σε παρασύρει για να κουνηθείς στον ρυθμό του. Στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε τους Antoine Chatenet, César Laurent de Rummel, Dorian Lauduique, Jérémy Garcia, Sophie Hawley-Weld και Tucker Halpern, ενώ αξιοσημείωτα είναι τα φωνητικά του John Baldwin Gourley και των υπόλοιπων μελών των Portugal. The Man.

Οι Ofenbach κινήθηκαν αρκετά έξυπνα, με σκοπό την αναγνωρισιμότητά τους, αλλά και την επιτυχημένη πορεία τους στον χώρο. Το διάσημο duo αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια, αλλά και τις παλαιότερες επιτυχίες του σε διάφορα festivals, όπου θα συμμετάσχει το φετινό καλοκαίρι.

Ofenbach & Portugal. The Man - We Can Hide Out

Back To Top