skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Orishas feat. Melendi – Sastre de Tu Amor

Οι Κουβανοί Orishas επιστρέφουν μετά από οκτώ χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με μια συνεργασία στην οποία συμμετέχει ο Ισπανός Melendi.

Τίτλος τραγουδιού: “Sastre de Tu Amor”

Καλλιτέχνης: Orishas feat. Melendi

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το LP : digital single

Ημερομηνία Κυκλοφορίας single: 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Η γνωστή και θρυλική κουβανέζικη μπάντα των Orishas (γνωστοί κυρίως από την επιτυχία τους “Represent Cuba”) επιστρέφει στη μουσική σκηνή μετά από οκτώ χρόνια απουσίας με μια πιο ώριμη πρόταση, με ποιοτική μουσική, ενώ διατηρεί τη στεγανότητα μεταξύ του Κουβανέζικου λυρισμού, των ηλεκτρονικών ήχων και του hip hop, που αποτελούν μέρος της ουσίας της ομάδας και που έχει υιοθετήσει για περισσότερο από 19 χρόνια.

Οι Yotuel, Ruzzo και Roldan επανακυκλοφόρησαν πρόσφατα το τραγούδι τους «Sastre de tu amor», θέμα το οποίο είναι το κύριο συστατικό της νέας μουσικής πρότασης των Orishas που συνδυάζουν τη μουσική τους με στοιχεία της Κολομβιανής κουλτούρας, μέρος της οποίας είναι και τα πρότερα singles τους, «Bembe» και “Everyday”.

Μέσα από μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, θα ακούσουμε ξανά το τραγούδι μαζί με τον Ισπανό τραγουδιστή-τραγουδοποιό Melendi. Το τραγούδι ωστόσο αναδιαμορφώθηκε με αφορμή μια από τις επικείμενες, σπάνιες εμφανίσεις τους.

Οι Orishas είναι ένα από τα πιο πολυ-αναμενόμενα συγκροτήματα που αναμένεται να εμφανιστούν στην Μπογκοτά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Jamming όπου τα τρία μέλη του, θα παραδώσουν όλη τη δύναμη τους, το νέο τους όραμα, το ελεύθερο και αυτοσχεδιαστικό στυλ τους, ενώ φυσικά, οι Orishas αναμένεται να μοιραστούν τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως: Residente, Kase.O, Los Fabulosos Cadillacs, μεταξύ άλλων.

Orishas feat. Melendi - Sastre de Tu Amor

Back To Top