skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Parov Stelar feat. Nikki Williams – Trouble

O Parov Stelar συνεργάζεται με την Nikki Williams στο ολοκαίνουριο χορευτικό τραγούδι τους, “Trouble”!

Τίτλος τραγουδιού“Trouble”

Καλλιτέχνης: Parov Stelar feat. Nikki Williams

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Atlantic

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 17 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο πρωτοπόρος της electro swing, Parov Stelar συνεργάστηκε με την Nikki Williams για το “Trouble”, ένα τρελό χορευτικό τραγούδι που έκανε το ντεμπούτο του αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα του Billboard.

“Είμαι τόσο χαρούμενος από αυτό τελικά έγινε. Η φωνή της Nikki έδεσε τέλεια”, είπε ο Stellar σε δήλωση του στο δημοφιλές περιοδικό. Όσο για την έμπνευση, η Williams εξηγεί ότι έχει τις ρίζες της στο “γεγονός ότι είμαι πρόβλημα όσον αφορά τις σχέσεις … απλά δεν μπορώ να το βρω το σωστό τρόπο για να το κάνω σωστά ακόμα”!

Ο Parov Stellar, είναι πλέον το νέο “μουσικό απόκτημα” της  Atlantic Records, ωστόσο δεν είναι κανένας χθεσινός στο δισκογραφικό παιχνίδι. Ο 43χρονος μουσικός κυκλοφόρησε δουλειές όπως το “The Paris Swing Box EP” και “The Demon Diaries” που έφτασαν αμφότερα στο top-25 του Top Dance/Electronic Albums Chart του Billboard, χάρη στις μεγάλες επιτυχίες τους όπως το “Booty Swing” αλλά και στις φιλοδοξίες του που τον καθιστούσαν έτοιμο να κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Ο ταλαντούχος παραγωγός δήλωσε στο Billboard ότι ονειρεύεται μια συνεργασία με την Adele και μια κοινή περιοδεία με τους Daft Punk, αλλά εν τω μεταξύ έχει κλείσει αρκετές ημερομηνίες για την περιοδεία του στην Ευρώπη την άνοιξη. “Ένα από τα πράγματα που θεωρώ σημαντικά είναι να συνεχίζω να δουλεύω συνεχώς την προσωπικότητά μου και να εξελιχθώ ως καλλιτέχνης”, είπε. “Τότε θα υπάρξουν περισσότερες περιοδείες και δουλειά σε τόνους νέας μουσικής, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή που είναι πιο σημαντικά από όλα αυτά».

Parov Stelar feat. Nikki Williams - Trouble

Back To Top