skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pitbull feat. Daddy Yankee & Natti Natasha – No Lo Trates

Ο Pitbull ‘προσλαμβάνει’ στο πλευρό του τον Daddy Yankee και την Natti Natasha για το τραγούδι “No Lo Trates”!

Τίτλος τραγουδιού: “No Lo Trates”

Καλλιτέχνης: Pitbull feat. Daddy Yankee & Natti Natasha

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Mr. 305 Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ακούγοντας το όνομα του Pitbull σε κάποια κυκλοφορία, φαντάζεσαι κάποιο εύρυθμο, latin – pop τραγούδι, από αυτά που ακούς ανελλιπώς το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά όμως ‘την πατήσαμε’ καθώς ο Pitbull επέλεξε να φέρει στη δημοσιότητα μία πιο low-tempo δημιουργία, αλλά ‘προσέλαβε’ τον Daddy Yankee και την Natti Natasha να τον συνοδεύσουν σε αυτή. Το τραγούδι, λοιπόν, έχει τίτλο “No Lo Trates” και δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούει.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις καλλιτέχνες επιδέξια χρησιμοποίησαν samples από το τραγούδι “No Me Trates De Engañar” που κυκλοφόρησε ο El General του 2015. Τότε ο ρυθμός του ήταν άκρως ‘ανεβαστικός’ και σε ωθούσε να χορέψεις σε αυτόν. Τώρα, όμως, ο διάσημος τραγουδιστής και παραγωγός, Pitbull, επέλεξε να βαδίσει σε πιο low-tempo λημέρια.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως μία ανεξάρτητη δημιουργία, χωρίς να περιλαμβάνεται σε κάποιο album. Πρόκειται για το follow-up του “Ocean to Ocean” που κυκλοφόρησε ως τελευταίο τραγούδι του 2018 ο Pitbull. Λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του single στις 26 Απριλίου, τόσο ο Pitbull όσο και ο Yankee προχώρησαν σε ορισμένες αναρτήσεις στα social media με σκοπό την προώθησή του.

Pitbull feat. Daddy Yankee & Natti Natasha - No Lo Trates

Back To Top