skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Poo Bear & Juanes – All We Can Do

Μία εξωτική, reggae δημιουργία ήρθε από τους Poo Bear & Juanes, με τίτλο “All We Can Do”!

Τίτλος τραγουδιού“All We Can Do”

Καλλιτέχνης: Poo Bear & Juanes

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο βραβευμένος με Grammy στιχουργός και μουσικός παραγωγός, Poo Bear, μοιράζεται με το κοινό το νέο του single, “All We Can Do”, σε μία μοναδική συνεργασία με τον Juanes. Εκπροσωπώντας δύο διαφορετικά μουσικά είδη, οι εν λόγω καλλιτέχνες καταφέρνουν να δημιουργήσουν μία ιδιαίτερη σύνθεση, στην οποία κυριαρχούν τα latin και reggae ηχοχρώματα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα καταλήγει σε μία αρμονική μελωδία.

Το εν λόγω single ήρθε ως follow-up των προηγούμενων “Would You Ever” και “Will I See You”, για τις ανάγκες των οποίων ο Poo Bear συνεργάστηκε με τους Skrillex και Anitta αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε πως για την παραγωγή του “All We Can Do”, ο Poo Bear συνεργάστηκε για ακόμα μία φορά με τον Skrillex.

Τα soul ηχοχρώματα του Juanes και ο ισπανόφωνος στίχος αποκαλύπτουν μία άγνωστη μέχρι πρότινος πλευρά του Poo Bear και της έμπνευσής του. Το “All We Can Do” ήρθε στο προσκήνιο για να προϋπαντήσει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Poo Bear, για την οποία προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες διαθέσιμες.

Ο Juanes αυτή την περίοδο συνεχίζει την προώθηση του δίσκου του, “Mis Planes Son Amarte”, μέσα από τον οποίο έχουν ξεχωρίσει τραγούδια, όπως τα «Es Tarde», «Goodbye For Now», «El Ratico» κι «Angel» .

Poo Bear & Juanes – All We Can Do

Back To Top