skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rak-Su feat.Wyclef Jean & Naughty Boy – Dimelo

Οι νικητές του βρετανικού X-Factor, Rak-Su, παρουσιάζουν το πρώτο τους επίσημο single σε συνεργασία με τους Wyclef Jean και Naughty Boy.

Τίτλος τραγουδιού“Dimelo”

Καλλιτέχνης: Rak-Su feat. Wyclef Jean & Naughty Boy

Μουσική / Στίχοι: Ashley Fongo, Mustafa Rahimtulla, Jamaal Shurland, Myles Stephenson

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 4 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

H συνεργασία που θριάμβευσε στον πρόσφατο τελικό του βρετανικού, talent show, X-Factor, ήταν αυτή των διαγωνιζόμενων Rak-Su μαζί με τους Wyclef Jean και Naughty Boy, στο πρώτο τους single, «Dimelo», που κυκλοφόρησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του show.

Όλα τα έσοδα από το τραγούδι θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις σχετικές με παιδιά ενώ αυτή θα είναι η δέκατη, συνολικά, φιλανθρωπική κυκλοφορία του X Factor UK καθώς η Simco Limited και αυτή τη φορά θα δωρίσει το 100% των κερδών της.

Πρόκειται για ένα ξεσηκωτικό, χορευτικό τραγούδι “ενισχυμένο” με αρκετά ethnic και κυρίως latin στοιχεία μέσα στους στίχους του οποίου γίνονται και πολλές αναφορές σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως: Shakira, Camila Cabello, Michael Jackson, George Michael κ.α. Στο τραγούδι χρησιμοποιείται και ένα διακριτικό sample του smash-hit, “Hips don’t Lie” της προαναφερθείσας Shakira με τον κοινό συνεργάτη και στα δύο αυτά τραγούδια, Wyclef Jean.

Το εξαιρετικό ταλέντο που διακατέχει τους RAK-SU εκτός από νικητές στον διαγωνισμό τους οδήγησε γρήγορα στις ψηλότερες θέσεις των charts στην Αγγλία και σε όλη την Ευρώπη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή…

Rak-Su feat.Wyclef Jean & Naughty Boy - Dimelo

Back To Top