skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ricky Martin feat. Delta Goodrem/A-Lin/Wendy – Vente Pa’ca

Ο Ricky Martin ενώνει τις δυνάμεις του με τρεις διεθνείς ντίβες για τρεις νέες versions της επιτυχίας του “Vente Pa’ Ca”!

Τίτλος τραγουδιού: “Vente Pa’Ca”

Καλλιτέχνης: Ricky Martin feat. Delta Goodrem/A-Lin/Wendy

Μουσική / Στίχοι: Anne Judith Stokke Wik, Ronny Svendsen, Nermin Harambasic, Justin Stein, Carl Ryden, Chaif1

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Δεκεμβρίου 2016

Art-Cover:

O Λατίνος τραγουδιστής Ricky Martin επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο με καινούριο τραγούδι σε συνεργασία με το Maluma. Ο τίτλος του single είναι “Vente pa’ca” το οποίο είναι προάγγελος του επερχόμενου-άτιτλου- δίσκου του.

Το “Vente pa’ca” είναι ένα τραγούδι εύθυμο με στοιχεία reggeaton. Οι δημιουργοί του είναι Anne Judith Stokke Wik, Ronny Svendsen, Nermin Harambasic, Justin Stein, Carl Ryden και Chaif1.

Ο διάσημος performer και κριτής του Αυστραλιανού “The Voice” προωθεί τη νέα του δουλειά όσο το δυνατόν περισσότερο, σε διάφορες εκδόσεις του και συνεργασίες όπως αυτή με τη Delta Goodrem και τη Wendy, που κυκλοφόρησαν στις 27 Δεκεμβρίου του 2016.

Ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, ο Martin χάρισε άλλη μία version του τραγουδιού του, αυτή τη φορά με την Ταϊβανέζα τραγουδίστρια A-Lin. Η καινούρια εκδοχή του “Vente pa’ca” είναι διαθέσιμη σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και μουσικές πλατφόρμες.

Ricky Martin feat. Wendy - Vente Pa' Ca

Ricky Martin feat. Delta Goodrem - Vente Pa' Ca

Ricky Martin feat. A-Lin - Vente Pa' Ca

Back To Top