skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ricky Martin feat. Wisin & Yandel – Fiebre

O Ricky Martin συνεργάζεται ξανά με τους Wisin & Yandel στο ολοκαίνουριο single “Fiebre”!

Τίτλος τραγουδιού“Fiebre”

Καλλιτέχνης: Ricky Martin feat. Wisin & Yandel

Μουσική / Στίχοι: Marcos Ramírez Carrasquillo, Andrés Castro, Llandel Veguilla Malavé, José Angel Torres Castro, Eliot José Feliciano, Ricky Martin, Yotuel Romero, Víctor Rafael Torres Betancourt, Beatriz Luengo, Juan Luis Morera Luna

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Ricky Martin κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Fiebre” έχοντας στο πλευρό του άλλη μια φορά το εκρηκτικό δίδυμο των Wisin & Yandel. Δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για εκατομμύρια οπαδών του που περιλαμβάνει μια διπλή πρεμιέρα (single και video), καθώς και την ευκαιρία να δουν τη ζωντανά την επίσημη παρουσίαση του νέου αυτού single που πραγματοποιήθηκε από το Ντουμπάι.

Το “Fiebre” μπορεί να σε κάνει να “κολλήσεις” στο ρυθμό του από την πρώτη στιγμή που θα το ακούσεις. Η μαγεία πίσω από τη φωνή του Ricky συνοδεύεται από το μεταδοτικό ρυθμό της Καραϊβικής, τους αισθησιακούς στίχους και την urban πινελιά των Wisin & Yandel, πράγμα που δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό για να κάνει το “Fiebre” ένα από τα μεγάλα hits του 2018.

Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία του Πορτορικανού superstar με τον Wisin (μετά από τα “Que Se Sienta El Deseo” και “Adrenalina”) και η δεύτερη με τον ίδιο καλλιτέχνη σε συνδυασμό με το καλλιτεχνικό “έτερον του ήμισυ”, τον Yandel μετά το “Frio”. 

To «Fiebre» κατέφθασε σε ηχητική μορφή μέσα από κάθε γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής και παράλληλα έγινε διαθέσιμη και η προεπισκόπηση του συνοδευτικού του video clip που γυρίστηκε στην παραδεισένια πόλη του Puerto Vallarta στο Μεξικό. Την σκηνοθεσία του υπογράφει ο βραβευμένος Carlos Perez, οποίος είναι και ο Creative Director των Elastic People.

Ricky Martin feat. Wisin & Yandel - Fiebre

Back To Top