skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rita Ora feat. 6LACK – Only Want You

Η Rita Ora συνεργάζεται με τον 6LACK για χάρη του “Only Want You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Only Want You

Καλλιτέχνης: Rita Ora feat. 6LACK

Μουσική / Στίχοι: Louis Bell, Carl Rosen, Ricardo Valentine, Emily Warren, Andrew Wotman, Alexandra Tamposi

Εταιρεία: Atlantic Records, Warner Music

Από το LP: “Phoenix (Deluxe)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ξεκινώντας την παγκόσμια περιοδεία της, η Rita Ora θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μία ακόμη, μοναδική της συνεργασία. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Only Want You”. Πρόκειται για μία synth-pop δημιουργία, βασισμένη στο γνώριμο ύφος της, στα φωνητικά της οποίας συνδράμει καταλυτικά ο Αμερικανός rapper, τραγουδοποιός και τραγουδιστής Ricardo Valdez Valentine, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα ως 6LACK. Το εύπεπτο τραγούδι των δύο καλλιτεχνών κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της deluxe edition δισκογραφικής δουλειάς της Ora, με τίτλο “Phoenix”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η version που ακούμε δεν αποτελεί το πρωτότυπο τραγούδι, αλλά ένα remix αυτού. Το πρωτότυπο ακούστηκε μέσα από τον δίσκο “Phoenix”. Αναφορικά τώρα με την περιοδεία της Ora, πρόκειται για την τέταρτη σε σειρά και η νεαρή τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει στάσεις σε Ασία, Ευρώπη και Αυστραλία. Συνολικά 25 εμφανίσεις θα αποτελέσουν την “Phoenix World Tour” της, με το κοινό να αδημονεί για αυτή.

Το δεύτερο studio album της ερμηνεύτριας, που κυκλοφόρησε στις 23 Νοεμβρίου του 2018, έχει ήδη αναδειχθεί ‘χρυσό’ βάσει των αναλογικών πωλήσεων και των streams του.

Rita Ora feat. 6LACK – Only Want You

Back To Top