skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Royceda 5′9″ feat. Eminem & King Green – Caterpillar

Ο Αμερικανός τραγουδοποιός και rapper, Royceda 5′9″, παρουσιάζει τη νέα του συνεργασία με τον Eminem και τον King Green.

Τίτλος τραγουδιού“Caterpillar”

Καλλιτέχνης: Royce da 5′9″ feat. Eminem, King Green

Μουσική / Στίχοι: King Green, Eminem, Royce Da 5’9”

Σκηνοθεσία: James Larese

Από το LP: “Book Of Ryan”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 4 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Δυνατά ονόματα της hip hop μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο τραγούδι «Caterpillar» που παρουσιάζουν ταυτόχρονα οπτικοποιημένο. Πρόκειται για το νέο single του Ryan Daniel Montgomery, γνωστού και ως Royceda 5′9″, που αναμένεται να περιλαμβάνεται στο album «Book Of Ryan» που κυκλοφορεί στις 4 Μαΐου 2018.

Όταν ο καλλιτέχνης αποφάσισε να ανακοινώσει τη λίστα των τραγουδιών που θα περιλαμβάνει ο νέος του δίσκος, παρέλειψε να αναφέρει τη συμμετοχή του Eminem. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να φέρει προ εκπλήξεως τους fans, που ύστερα από καιρό απολαμβάνουν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του hip hop duo, Bad Meets Evil. Πρόκειται για το group που οι δυο καλλιτέχνες είχαν δημιουργήσει το 1999, με τελευταία τους κοινή κυκλοφορία δύο τραγούδια το 2015.

Τώρα λοιπόν επιστρέφουν για άλλη μια φορά ενώνοντας τις δυνάμεις τους, με το «Caterpillar» και τον Royce να rap-άρει σε έναν δυναμικό ρυθμό, ενώ ο Eminem ακολουθεί παίρνοντας τα ηνία για ένα μεγάλο κομμάτι του τραγουδιού, αποδεικνύοντας και οι δύο το ταλέντο τους τόσο στον λυρισμό, αλλά και το flow του λόγου.

Όσο για το video clip του τραγουδιού, τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο James Larese, επιλέγοντας να τοποθετήσει τους καλλιτέχνες σε ασπρόμαυρο φόντο και τη χρήση οπτικών εφέ σχεδιασμένων από τη βραβευμένη εταιρεία Timber, που έχει αναλάβει στο παρελθόν μια μεγάλη γκάμα καλλιτεχνών.

Royceda 5′9″ feat. Eminem & King Green - Caterpillar

Back To Top