skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rudimental feat. Dan Caplen, Jess Glynne & Macklemore – These Days

Ακούστε το νέο τραγούδι των Rudimental, με τις συμμετοχές των Dan Caplen, Jess Glynne και Macklemore.

Τίτλος τραγουδιού: “These Days”

Καλλιτέχνης: Rudimental feat. Dan Caplen, Jess Glynne & Macklemore

Μουσική / Στίχοι: Dan Caplen, Jamie Scott, Kesi Dryden, Piers Aggett, Amir Amor, Macklemore, Julian Bunetta

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Μετά από τα singles “Sun Comes Up” και “No Fear”  με τις συμμετοχές των James Arthur και  The Martinez Brothers feat. Donna Missal αντίστοιχα, η βρετανική drum & bass μπάντα των Rudimental, κυκλοφορεί άλλο ένα τραγούδι-συνεργασία που θα συνεχίσει το σερί των υψηλών επιδόσεων τους στα charts.

To “These Days” είναι το πιο πρόσφατο επίτευγμά τους, στο οποίο παρέχουν το μουσικό χαλί για την ερμηνευτική “συνύπαρξη” των καλλιτεχνών Dan Caplen, Jess Glynne και Macklemore. Pop και hip-hop ρυθμοί εμπλουτίζονται με ήχους από πιάνο και τρομπέτα, electro στοιχεία και χορωδιακά, υποστηρικτικά φωνητικά, συνθέτοντας ένα τραγούδι που απομακρύνεται αρκετά από αυτά που μας έχουν συνηθίσει από την αρχή της καριέρας τους, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια ανεξάρτητη κυκλοφορία που θα είχε τον Macklemore ως μπροστάρη!

Όσο παράταιρο κι αν είναι αυτό, το τραγούδι πληρεί μάλλον τις προϋποθέσεις μιας μεγάλης εμπορικής επιτυχίας που δυστυχώς δεν έχει τίποτα καινούριο να προσδώσει στα αυτιά μας! Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Rudimental κυκλοφόρησε το 2014 με τίτλο “We the Generation”, ωστόσο δε έχει γίνει ακόμα σαφές εάν βρισκόμαστε ενώπιον της παρουσίασης των πρώτων singles από το album που θα αποτελέσει τη συνέχειά του!

Rudimental feat. Dan Caplen, Jess Glynne & Macklemore - These Days

Back To Top