skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rudimental & The Martinez Brothers feat. Donna Missal – No Fear

Rudimental, The Martinez Brothers και Donna Missal μαζί στο ολοκαίνουριο single “No Fear”.

Τίτλος τραγουδιού“No Fear”

Καλλιτέχνης: Rudimental & The Martinez Brothers feat. Donna Missal

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Δεκέμβρη 2017

Art-Cover:

Οι τύποι που βρίσκονται πίσω από το συγκρότημα των Rudimental έχουν καταφέρει σημειώσουν αξιόλογες συνεργασίες, και εμείς περιμένουμε ακόμα πιο φανταχτερά ονόματα στα επόμενα “feaurings” που θα στολίσουν τον επερχόμενο δίσκο τους. Το βρετανικό συγκρότημα έχει συνεργαστεί ήδη με καλλιτέχνες όπως: Anne-Marie, Foxes, John Newman, Ed Sheeran και Emeli Sandé, αλλά κανένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να μας προετοιμάσει για τη νέα αίσθηση της τελευταίας τους επιτυχίας.

Οι αδελφοί Martinez είναι επίσης ένα αξιόλογο όνομα στο είδος της underground house, δημιουργώντας μουσική που τους έκανε γνωστούς από την ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Bronx μέχρι την Ίμπιζα κι από εκεί σε όλο τον κόσμο, κάνοντας την αρχή τους πριν από μια δεκαετία. Αυτή η συνεργασία είναι εξίσου εντυπωσιακή για αυτό το δίδυμο, καθώς συνηθίζουν να μας παρουσιάζουν συνεργασίες με καλλιτέχνες που ανήκουν στο δικό τους μουσικό είδος, όπως: Martin Buttrich, Seth Troxler και ούτω καθεξής.

Το “No Fear” είναι σίγουρα η καλύτερη “συνύπαρξη” και των δύο αυτών κόσμων. Με τον ενθουσιασμό των basslines και τα synth στοιχεία διάχυτα στο τραγούδι, οι The Martinez Brothers και οι Rudimental δημιούργησαν μια διασταύρωση της electro και της underground χορευτικής μουσικής. Φαινομενικά βαθιά, η παραγωγή του single συνδυάζεται εξαιρετικά καλά με τα φωνητικά της Donna Missal – κάτι αρκετά αναμενόμενο από τους Rudimental.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single μέσω των Major Toms/Atlantic Records UK, ωστόσο δεν υπάρχει καμία άλλη κυκλοφορία για μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά από κανένα από τα δύο σχήματα, τουλάχιστον όχι ακόμα!

Rudimental & The Martinez Brothers feat. Donna Missal - No Fear

Back To Top