skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sam Smith feat. Logic – Pray

O Sam Smith συνεργάζεται με τον Logic για μια νέα εκτέλεση του single “Pray”!

Τίτλος τραγουδιού: “Pray”

Καλλιτέχνης: Sam Smith feat. Logic

Μουσική / Στίχοι: Jose Valasquez, Darryl Pearson, Larrance Dopson, Timbaland, Jimmy Napes, Sam Smith, Logic

Από το album: “The Thrill of It All”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 29 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

O Sam Smith, ένας από τους πιο αγαπητούς Βρετανούς τραγουδιστές, ο οποίος έχει βραβευτεί με Grammy, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με ένα ολοκαίνουριο single μέσα από το τελευταίο του album. Το “The Thrill Of It All” είναι το δεύτερο, κατά σειρά, album του, το οποίο κυκλοφόρησε στις 3 Νοεμβρίου υπό τη δισκογραφική στέγη της Capitol Records.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του album, στις 6 Οκτωβρίου για να είμαστε ακριβείς, ο Smith  κυκλοφόρησε το «Pray», ως promotional single. Για την επίσημη κυκλοφορία του ως το τρίτο single του δίσκου μετά από τα “Too Good at Goodbyes” και “One Last Song”, ο Smith συνεργάστηκε με τον Αμερικανό rapper, Logic και μας παρουσιάζει μια ανέλπιστη νέα συνεργασία!

Το τραγούδι είναι διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει ο ερμηνευτής στο παρελθόν, καθώς ο Sam Smith δούλεψε με τον hitmaker Timbaland, σε συνεργασία με τον Jimmy Napes. Το τραγούδι έχει gospel επιρροές με στοιχεία pop/R’n’B, και απευθύνεται κυρίως στο χρόνο που πέρασε στο Ιράκ στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε μια φιλανθρωπική οργάνωση, με το όνομα “War Child”.

Sam Smith feat. Logic - Pray

Back To Top