skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Santana feat. Buika – Candombe Cumbele

Santana και Buika σε μία ολοκαίνουρια μουσική σύμπραξη!

Τίτλος τραγουδιού: «Candombe Cumbele»

Καλλιτέχνης: Santana feat. Buika

Μουσική / Στίχοι: Buika, Carlos Santana, Drago, Jay U Xperience, Stoneface

Εταιρεία: Starfaith/Concord Records

Από το LP: “Africa Speaks”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 7 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Santana συνεργάζεται με την Ισπανίδα ντίβα, Buika. Πως θα γινόταν να μη συμμετέχει στο επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο album του, “Africa Speaks”, το οποίο προετοιμάστηκε μέσα σε δέκα ημέρες; Σε αυτό συνέβαλε καθοριστικά ο παραγωγός Rick Rubin, με τις ηχογραφήσεις να γίνονται στο Μαλιμπού στα Shangri La Studios του.

Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει το “Breaking Down the Door”, το Los Invisiblesκαι το “Yo Lo Me Merezco” ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι λίγο καιρό πριν από την επίσημη κυκλοφορία του album, στις 7 Ιουνίου, ο Santana κυκλοφόρησε ένα E.P. υπό τον τίτλο “In Search of Mona Lisa” ως μια ανεξάρτητη δισκογραφικής του δουλειά, χωρίς τη συμμετοχή της Buika. Η ενορχήστρωση των τραγουδιών του δίσκου αφορά αποκλειστική δουλειά του Santana, ενώ στα φωνητικά αυτών απολαμβάνουμε την χαρακτηριστική φωνή της Ισπανίδας ντίβας.

Για του λόγου του αληθές, ακόμη μία δημιουργία ήρθε στο προσκήνιο. Ο λόγος γίνεται για το επιβλητικό θα λέγαμε τραγούδι “Candombe Cumbele”. Τα solo κιθαριστικά riffs του Santana κατέχουν τον κυρίαρχο ρόλο και σε αυτό το μουσικό εγχείρημα, αφήνοντάς μας ‘με το στόμα ανοιχτό’.

Santana feat. Buika - Candombe Cumbele

Back To Top