skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sean Paul feat. David Guetta & Becky G – Mad Love

Sean Paul, David Guetta και Becky G σε μία εκρηκτική συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού“Mad Love”

Καλλιτέχνης: Sean Paul feat. David Guetta & Becky G

Μουσική / Στίχοι: Raoul Chen, Ina Wroldsen, Giorgio Tuinfort, Rosina Russell, Jack Patterson, Shakira, Emily Warren, Sean Paul, David Guetta

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Έπειτα από την dancehall δημιουργία του Sean Paul με τον Mavado που ακούει στον τίτλο “I’m Sanctify”, ο Τζαμαϊκανός rapper επέστρεψε με ένα νέο τραγούδι και μία ολοκαίνουρια συνεργασία, η οποία αναμένεται να βάλει ‘φωτιά’ στις playlists. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Mad Love”, το οποίο αποτελεί μία μουσική σύμπραξη με τον διεθνούς φήμης DJ και μουσικό παραγωγό David Guetta, αλλά και την 20χρονη τραγουδίστρια της latin-pop μουσικής σκηνής, Becky G. Οι τρεις τους συνεργάζονται αρμονικά σε μία EDM δημιουργία, στην οποία κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα ρυθμικά beats. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Raoul Chen, Ina Wroldsen, Giorgio Tuinfort, Rosina Russell, Jack Patterson, Shakira, Emily Warren, καθώς και του ίδιου του Sean Paul, αλλά και του David Guetta.

Η Becky G παίρνει τα ηνία στα χέρια της και δίνει την σκυτάλη στον Sean Paul και η μουσική αυτή σύμπραξη καταλήγει να αποτελεί έναν μουσικό διάλογο μεταξύ των δυο τους. Ο ίδιος ο Sean Paul δηλώνει για αυτήν την συνεργασία με τους δύο καλλιτέχνες: “Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω με τον David Guetta και την ομάδα του, μέσα από μία παραγωγή που κατέληξε στον τέλειο ήχο. Ήταν επίσης ευχάριστο που δούλεψα με την Becky G και την ομάδα της. Πολλή αγάπη σε όλους τους! Το τραγούδι είναι γεμάτο ενέργεια και ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος!”

Sean Paul feat. David Guetta & Becky G – Mad Love

Back To Top