skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sean Paul feat. Ellie Goulding – Bad Love

Sean Paul κι Ellie Goulding συνεργάζονται για τις ανάγκες του “Bad Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Bad Love”

Καλλιτέχνης: Sean Paul feat. Ellie Goulding

Μουσική / Στίχοι: Sean Paul Henriques, Zacharie Raymond, Uche Ben Ebele, Malcolm Olangundoye, Carla Marie Williams, Asia Whiteacre

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: “Mad Love the Prequel”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Το ημερολόγιο έγραφε 29 Ιουνίου, όταν ο Sean Paul κυκλοφόρησε το νέο studio album του, “Mad Love the Prequel” μέσω της δισκογραφικής του στέγης, Island Records. Ένα E.P. εννέα τραγουδιών κυκλοφόρησε ο Τζαμαϊκανός rapper και δισκογραφικός παραγωγός, Sean Paul, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως δισκογραφικά είχε να ασχοληθεί από το 2014, από όταν δηλαδή κυκλοφόρησε το “Full Frequency”, ενώ μετέπειτα το μόνο που ακολούθησε ήταν το compilation album του “Dutty Classics Collection”. Αρκετές συνεργασίες με ονόματα, όπως η Jhené Aiko ή η Becky G και David Guetta περιλαμβάνονται στον δίσκο του Paul και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και το όνομα της Ellie Goulding.

Μία από τις πλέον καταξιωμένες στο χώρο τραγουδίστρια όπως η Ellie Goulding ίσως να ήταν απαραίτητη για την ολοκλήρωση του album. Το electro και συνάμα ethnic “Bad Love” δίνει χώρο στην Goulding για να ξετυλίξει τις τραγουδιστικές της ικανότητες. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή μίας πληθώρας ονομάτων που πέρα από αυτό του τραγουδιστή ακούνε στα Zacharie Raymond, Uche Ben Ebele, Malcolm Olangundoye, Carla Marie William και Asia Whiteacre.

Το “Bad Love” μπορεί να αποτελεί ένα συμβατικό promotional single του album, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η επιτυχία του τυγχάνει λίγων πιθανοτήτων.

Sean Paul feat. Ellie Goulding – Bad Love

Back To Top