skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Συνεργασία | Secret Garden feat. Johnny Logan – You Raise Me Up

Δύο μεγάλα ονόματα της ιστορίας της Eurovision, οι Secret Garden και ο Johnny Logan μαζί, σε μια ολοκαίνουρια διασκευή!

Τίτλος τραγουδιού“You Raise Me Up”

Καλλιτέχνης: Secret Garden feat. Johnny Logan

Μουσική / Στίχοι: Rolf Løvland, Brendan Graham

Πρώτη Εκτέλεση: Secret Garden (2001)

Από το LP: “You Raise Me Up: The Collection”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 5 Μαΐου 2018

Art-Cover:

To 1995 το συγκρότημα των Secret Garden κατάφερε και κέρδισε την πρώτη θέση στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Νορβηγία με το τραγούδι “Nocturne”! O Johnny Logan από την άλλη, είναι ταυτισμένος με τον ίδιο διαγωνισμό μιας και είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει κερδίσει δύο φορές την πρώτη θέση (“What’s Another Year”, 1980 και “Hold Me Now”, 1987) και μια ως συνθέτης το 1991 με το τραγούδι “Why Me?” της Linda Martin, για λογαριασμό της Ιρλανδίας!

Τα δύο αυτά μεγάλα ονόματα της Eurovision λίγο πριν από την φετινή διοργάνωσή της, κυκλοφόρησαν μαζί μια επανεκτέλεση του κλασσικού πλέον τραγουδιού των πρώτων “You Raise Me Up” που είχαμε πρωτοακούσει το 2001 μέσα από το δίσκο των Secret Graden, “Once in a Red Moon”.

To τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στη νέα συλλογή του Νορβηγικού συγκροτήματος με επανεκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών τους που θα έχει τίτλο “You Raise Me Up: The Collection” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου. Μέχρι τώρα το εν λόγω τραγούδι έχει γνωρίσει δεκάδες διασκευές από άλλους καλλιτέχνες με πιο γνωστές αυτές των: Josh Groban, Westlife, Wesley, Celtic Thunder κ.α.

Secret Garden feat. Johnny Logan - You Raise Me Up

Back To Top